Næstved

Nettolager tilbyder udlejningsrum til opmagasinering i Næstved i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er egnede til private såvel som erhverv, som har brug for en fleksibel opbevaringsløsning. 

Rum fra 70 kr /md.*

Næstved

Bådebyggervej 8

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Næstved

Holsted Park 14

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Næstved

Industrivej 11

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Næstved

Industrivej 13

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Næstved

Industrivej 9 B

Vælg lager
Rum fra 86 kr /md.*

Næstved

Mosevej 12 F

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Opbevaring Næstved

Nettolager har hele seks lagerhoteller til privat og erhvervsmæssig opbevaring i Næstved. Her kan du trygt opbevare dine ting, hvis du for eksempel er flyttet til en mindre bolig, skal ud at rejse eller blot mangler et depotrum til de ting, du ikke bruger til daglig. Få mere plads hjemme med vores billige og nemme opbevaringsløsning.

 

Nettolagers fleksible opmagasinering gør det muligt at komme ind i dit opbevaringsrum på alle tider af døgnet – en stor fordel for private såvel som virksomheder. Du får adgang ved hjælp af Nettolager app’en, hvor du kan betjene alarm og indgangskode på vores lagerhoteller. Vores lagerhoteller er udstyret med videoovervågning, fugt- og temperaturstyring, hvilket betyder at både kvalitet og sikkerhed er i top.

 

Få lave priser på opbevaring i Næstved

Nettolager tilbyder faste, lave priser på opmagasinering af dine ting. Du betaler en pris pr. m2 og ikke pr. rum. Det betyder, at du aldrig skal betale for mere end den plads, du bruger. Hvis du i mellemtiden får et mindre pladsbehov, kan du altid flytte dine ting ind i et mindre depotrum og få en endnu lavere pris på din leje.

 

Næstved – Sydsjællands kulturelle storby

Næstved er en gammel dansk købstad, som den dag i dag stadig byder på et sprudlende handelsliv, spændende seværdigheder og et godt børne- og familieliv. Næstved er blandt andet kendt for sine smukke vartegn i form af Herlufsholm Kirke, Gavnø Slot og Gavnø Klosterkirke. Næstved Sygehus tiltrækker mange sjællændere i den arbejdsdygtige alder, og for børnefamilier er BonBonland og Næstved Zoo store hits.

 

Her finder du opbevaring i Næstved

I Næstved finder du hele seks Nettolager afdelinger, hvilket i sig selv er tegn på en by i trivsel og fremgang. Der er rigtig god mulighed for at finde opbevaring i nærheden af dig, hvis du er bosat i byen. Søger du opbevaring i Næstved Centrum, så er afdelingen på Mosevej 12F et godt bud. Hvis lagerhotellet på Mosevej er optaget, tilbyder vi opbevaring Næstved Holsted Park 14, Bådebyggervej 8 eller i de tre lagerhoteller på Industrivej 9B, 11 og 13.

 

Selvbetjening døgnet rundt

Alle Nettolagers afdelinger er ubemandede. Det betyder blandt andet, at vi kan holde priserne i bund og holde åbent døgnet rundt. Vores lagerhoteller er bygget op om selvbetjeningskoncept, som er perfekt til dig, der vil kunne tilgå dit depotrum, når det passer dig.

 

Book opbevaring i Næstved via Nettolagers app

Det er simpelt at finde, booke og betale for dit opbevaringsrum hos Nettolager. Installér Nettolagers app på din telefon, og du er du kun få skridt fra at få mere plads. Første gang du benytter app’en, bliver du bedt om at indtaste dit mobilnummer. Herefter søger den automatisk efter de nærmeste lagerhoteller. Vælg dit ønskede lagerhotel og tjek på forhånd størrelser og priser på de ledige rum. Når du står ude ved lagerhotellet og er klar til at flytte dine ting ind i lagerhotellet, booker du dit opbevaringsrum og betaler via app’en. Du har adgang til rummet med det samme.