Vil du gerne på venteliste, så udfyld formularen herunder:

 

Dine kontaktoplysninger

jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.

I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billige opbevaringsrum i Svendborg


Hos Nettolager Svendborg på Jönköpingvej 1 tilbyder vi billig opmagasinering til dig, der mangler opbevaringsplads til dit indbo. Vores opbevaringsrum er fugt- og temperaturkontrollerede, så du trygt og bekymringsfrit kan opbevare dine møbler. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et opbevaringsrum, der passer til dine behov. Du kan finde vores størrelsesguide her.

 

 

Fleksibel og praktisk opbevaring

Når du lejer et opbevaringsrum hos Nettolager i Svendborg betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr, og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig sikkerhed og fleksibilitet, da du kan opsige dit rum, når det passer dig. Hvis du ønsker at opsige dit rum, kræver det blot, at du fjerner dit indbo fra rummet og opsiger rummet via vores app.

 

Er du i tvivl om noget, så giv os et kald på 70 230 255 og hør mere om mulighederne for at leje et opbevaringsrum i Svendborg på Jönköpingvej 1.

 

 

Du kan se en oversigt over vores andre opbevaringsrum i Svendborg herOfte stillede spørgsmål

Hvor i Svendborg ligger Nettolager?

Vi har to afdelinger i Svendborg, den ene ligger på  Ryttermarken 13, 5700 og denne afdeling ligger placeret  på hjørnet af Odensevej, midt i industriområdet, tæt på Svendborgmotorvejen og kan derfor nemt tilgås. 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Svendborg?

Hos Nettolager Svendborg kan du få opbevaret mange forskellige ting – alt fra møbler, cykler, bøger og sæsonprægede effekter såsom skiudstyr. Når du lejer et opbevaringsrum, må du af hensyn til sikkerheden ikke opbevare brandfarlige og miljøfarlige effekter, og det er ej heller tilladt at opbevare mad, dyr eller at overnatte i dit lagerrum.

Hvor store opbevaringsrum er der i Svendborg?

Opbevaringsrummene i Nettolager Svendborg varierer i størrelser fra x kvadratmeter til x kvadratmeter. Det gør det nemt for dig at finde et opbevaringsrum, der matcher dine behov. Opbevaringsrummene er 2,7 meter i højden, som gør det muligt for dig at stable dit indbo i højden, så du kan få mest muligt ud af pladsen i dit rum.

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Størrelsen på dit opbevaringsrum afhænger af hvilket formål, du skal benytte rummet til. Hvis du skal opbevare alt dit indbo i forbindelse med en flytning, anbefaler vi, at du lejer et af vores større pulterrum. Hvis du derimod blot har brug for lidt ekstra skabsplads, er et rum på 1-2 kvadratmeter formentlig passende i størrelsen.

 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse rum du skal vælge? Så kan du benytte vores simple størrelsesberegner her.

Hvor store opbevaringsrum er ledige i Nettolager Svendborg?

Lokationen er endnu ikke oprettet og du kan derfor kun skrive dig op på ventelisten. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08:00-18:00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Du kan naturligvis opgradere dit opbevaringsrum til et der er større, såfremt der er et større rum ledigt. For at opgradere til et større rum kræver det blot, at du opsiger dit nuværende rum og flytter dine ting og hængelåsen det ønskede ledige rum.

Hvordan booker jeg et opbevaringsrum hos Nettolager Svendborg?

Det er nemt og overskueligt at booke et opbevaringsrum hos Nettolager. Du kan enten benytte booking flowet her på siden eller downloade vores app, hvor du kan orientere dig om ledige rum. Der kræves intet depositum eller gebyr, så din betaling løber fra første dag og til sidste dag, du anvender opbevaringsrummet. 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Svendborg?

Vi holder døgnåbent, som gør det muligt for dig at få adgang til dit opbevaringsrum lige når det passer dig.

Er der alarm på jeres opbevaringsrum i Svendborg?

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og tryghed, og derfor er der alarm på alle vores opbevaringsrum. I tilfælde af, at der går en alarm på dit opbevaringsrum, modtager du en sms. Herefter kan du enten vælge selv at køre ud til dit opbevaringsrum eller kontakte vagtselskabet G4S. OBS: Ved foretagelse af vagtudkald opkræves du 656,25 kr.

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Når du lejer et opbevaringsrum hos Nettolager Svendborg, er du forsikret gennem Topdanmark, og du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne forsikring kan ikke ændres eller fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal aflåses med en forsikringsgodkendt hængelås, som du er velkommen til selv at medbringe. Du kan også købe en af vores forsikringsgodkendte hængelåse til 100 kr.

Er der binding på lejeaftalen?

Hos Nettolager har vi ingen bindingsperiode, som giver stor fleksibilitet for dig. Gennem vores app kan du oprette og opsige lejemål, lige når du har lyst. Du skal dog tømme dit opbevaringsrum og fjerne hængelåsen, inden du opsiger lejemålet.

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.