I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Opmagasinering Gilleleje


Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo eller skal du have opmagasineret hele din bolig – så er hjælpen lige her! Hos Nettolager Gilleleje, Fiskerbakken 17 tilbyder vi billig opmagasinering – uanset om du har brug for et lille eller stort opbevaringsrum.

 

Fordele ved Nettolager


Hos Nettolager i Gilleleje betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tømt og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det.

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring


Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum i Gilleleje eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum. Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

Vi tilbyder også opbevaring i vores lagerhoteller i Hørsholm, Hillerød eller Fredensborg, hvis en af disse placering passer dig bedre.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Gilleleje ligger Nettolager?
Nettolager Gilleleje ligger på Fiskerbakken 17, 3250 Gilleleje. Du finder let til Nettolager, som ligger mellem Gilleleje og Dronningmølle. Det er let at komme til dit lagerrum i Gilleleje, da lagerhotellet er placeret lige ved Hillerødvejen/Rute 227.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Gilleleje?
Du kan opbevare alt det gods, du ikke har plads til hjemme: møbler, cykler, kufferter, etc. Du skal blot følge reglerne i forhold til opbevaring af brandfarlige og miljøfarlige effekter. Alle vores lagerhoteller er tørre, rene, fugt- og temperaturkontrollerede. Der er i vinterhalvåret en temperatur på omkring 5-7 grader, og affugterne sørger for en konstant luftfugtighed på ca. 55%. Derfor kan du trygt opbevare papirmateriale og bøger i dit pulterkammer.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Gilleleje?
Størrelserne på rummene er forskellige fra det enkelte Nettolager til det andet. I Gilleleje er rummene mellem 1,1-17 m2. Døren til rummet er 1 meter bred, og der er mellem 2,5 – 2,7 meter til loftet. På Nettolagers hjemmeside kan du prøve vores pladsberegner til at vurdere, hvad der er plads til i de forskellige størrelser rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel: Hvis du har en lejlighed på 70 m2, skal du bruge ca. 7 m2 opbevaring. Hvis du har en lejlighed på 50 m2, skal bruge ca. 5 m2 opbevaring osv. Men igen – det er blot en tommelfingerregel. I virkeligheden afhænger det også af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Gilleleje?
Du kan altid se på app’en, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Og ellers er du meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 for nærmere oplysning.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan altid opgradere til et større opbevaringsrum, hvis der er et ledigt. Du sætter blot hængelåsen på det nye rum og booker/tilføjer det på app’en. Husk at opsige det gamle rum, når du har tømt det og fjernet hængelåsen, så du ikke skal betale for to rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Gilleleje?
Du kan klare det hele på din mobiltelefon. Tjek på Nettolagers app, om der er ledige rum i den ønskede størrelse i Gilleleje. Kør ud til lageret med dine ting. Find det rum, du vil leje. Flyt dine ting ind og sæt hængelås på. Book og betal i app’en. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Gilleleje?
Nettolager er døgnåbent. Du har adgang til dit depotrum i Gilleleje, når det passer dig. Kundeservice er på telefon 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00, så du altid kan få hjælp.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Gilleleje?
Ja. Der er alarm på alle opbevaringsrum – det koster ikke ekstra. Du kan betjene alarmen med app’en. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S. G4S kan foretage et vagtudkald, som koster 656,25 kr. Du kan også selv køre ud og tjekke forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Vær opmærksom på, at dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv. Du kan også købe sikkerhedsgodkendt hængelås hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi har ingen binding eller skjulte gebyrer. Du kan opsige og fraflytte dit opbevaringsrum fra dag til dag, så længe du har tømt pulterkammeret og fjernet hængelåsen. Opsig dit rum via app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.