I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Lagerhotel Ringsted – nem opbevaring

 

Det bliver ikke nemmere, når du skal have opbevaret dine møbler i det midtsjællandske. På Nettolagers self storage lagerhotel Ringsted, Holbækvej 119, kan du nemlig leje et billigt, varmereguleret og fugtkontrolleret lagerrum – og du betaler kun for de dage, som du har brug for. Det giver dig en fleksibel opbevaringsløsning.

 

Her på siden kan du benytte vores prisberegner og se, hvad et rum i forskellige størrelser koster at leje på månedsbasis. Du har forskellige tilvalgsmuligheder, når du lejer et billigt opbevaringsrum ved Nettolager Ringsted. Når du er færdig med at bruge depotrummet, tømmer du det og fjerner hængelåsen på døren. Derpå kan du opsige rummet i vores app. Kontakt os og find ud af, om vi har et ledigt rum i den ønskede størrelse.

Nettolagers andre lagerhoteller i Ringsted

 

Vi har samlet alle vores lagerhoteller i Ringsted på en side som du kan finde her.

Skulle der ikke være opbevaringsrum ledigt som passer til dit behov eller gør afstanden til lagerhotellet ikke noget i forhold til, hvis du kan spare penge ved et af de andre lagerhoteller? Så tjek vores oversigt over relevante Nettolager-afdelinger her:

 

 

Billig opbevaring Sjælland

 

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også downloade vores app på Google Play eller App Store. Så er du klar til at søge efter billig opbevaring og ledige lagerrum på Sjælland.

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.