7 fejl du helst skal undgå, når du flytter dine ting til et lagerhotel

Hvis du skal få mest muligt ud af dit lagerrum, så styr udenom de syv opbevaringsfejl vi nævner nedenfor, når du flytter dine ting til dit opbevaringsrum.

 

Får du mest muligt ud af dit lagerhotel?

 

Ja, det er et sted, du opbevarer dine ting, men det er let at lave fejl, når du vælger et sted at placere dine ejendele.

 

De fleste vælger at bruge et lagerhotel til de ting, de ikke har brug for til hverdag eller når der sker ændringer i deres liv.

 

Afhængigt af, hvad du har brug for at opbevare, så kan den forkerte størrelse af lagerrum eller opbevaringslokale påvirke dine ejendeles sikkerhed.

 

Det at stille sine ting i et rum, hvor de bare venter på, du henter dem igen, burde være såre simpelt, men du skal sørge for at undgå de her opbevaringsfejl for at holde dine ting i ordentlig stand.

 

 1. Forkert størrelse på opbevaringsrummet
 2. Du pakker ikke til langtidsopbevaring
 3. Sørg for at sikkerheden er i orden
 4. Du har ingen plan for din opbevaring
 5. Opbevaring af ting der ikke må opbevares
 6. Forsikring af dine ejendele, når de opbevares
 7. Du glemmer at planlægge det praktiske

 

1. Forkert størrelse på opbevaringsrummet

 

Det er en klassisk fejl, når det kommer til opbevaring: Man forsøger at klemme alt for mange ting ind på for lidt plads.


Vi forstår udmærket, at man ønsker at spare penge ved at tage et mindre opbevaringsrum, men når opbevaringsrummet er for lille, er der risiko for, at dine ting går i stykker.


Sørg for, at du beregner størrelsen af dit opbevaringsrum baseret på størrelsen af de ejendele, du skal opbevare. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget plads du skal bruge, så brug vores pladsberegner til at finde den rigtige størrelse.


En god tommelfingerregel er, at du skal bruge ca. 10% af dine m2 derhjemme – så hvis du har en lejlighed på 50 m2, skal du bruge ca. 5 m2 opbevaringsplads.

 

Prøv vores pladsberegner og se eksempler på rum her

 

 

Rum på 8,0 m2

Dame i Nettolager-lagerrum

2. Du pakker ikke til langtidsopbevaring

 

De fleste har brug for opbevaringsrum til langtidsopbevaring, så før du stakker dine kasser og andre ting i dit lejede lagerrum så sørg for, at du pakker, så sikkerheden er i orden.

 

Brug godt med bobleplast, så dine skrøbelige ting ligger godt og sikkert i dine kasser. Pak møblerne ind, så de ikke får skrammer og mærker, når de skal bæres ind og ud af dit opbevaringsrum - og brug plastikovertræk til at beskytte tøj og lignende materialer.

 

Se vores guide til pakning af flyttekasser

3. Sørg for sikkerheden er i orden

 

Det er let at tænke, at dine ting er godt låst inde bag en metaldør og med en hængelås på din opbevaringsenhed. Et af de værste problemer på nogle lagerhoteller er dog, at de ikke tilbyder nok sikkerhed.

 

Vælg aldrig et lagerhotel, der ikke har helt basale sikkerhedselementer som videokameraer og alarmer på opbevaringsrummene.

 

Uden ordenlig sikkerhed kan tyve få adgang til dine ejendele. Selv den bedste hængelås kan ikke holde en tyv ude af dit opbevaringsrum så sørg for, at din opbevaringsudbyder leverer ordentlige sikkerhedsforanstaltninger og passer på dine ting.

 

Før du indgår en lejeaftale om et opbevaringsrum, så sørg for at tjekke, at der er sikkerhedskameraer og spørg, hvordan firmaet håndterer 24-timers overvågning.

4. Du har ingen plan for din opbevaring

 

Hvad sker der, når du har brug for noget bagerst i dit opbevaringsrum? Det er her, du ikke har lyst til at fjerne alt det, der står forrest for at få fat i det, der står op ad bagvæggen.

 

Når du pakker og stakker dit opbevaringsrum, så læg en plan. Placér de ting, du har størst sandsynlighed for at skulle bruge, forrest i opbevaringsrummet. Lav en sti igennem rummet, så du kan nå dine ting og så du undgår ekstra arbejde senere, når du skal have fat i dine ting.

5. Opbevaring af ting der ikke må opbevares

 

Du kan ikke opbevare alle ting! Sørg for, at du har styr på, hvilke ting der ikke må opbevares på et lagerhotel.

 

 • Du må aldrig opbevare mad i et lejet lagerrum. Mad der rådner eller får mug kan ødelægge andre ting i dit opbevaringsrum og tiltrække skadedyr.
 • Undgå at opbevare planter i rummet. Planter kan ikke overleve i mørket og uden vand. Døde planter kan rådne og ødelægge dine andre ting.
 • Kæledyr og andre dyr må selvfølgelig heller ikke låses inde på et lagerhotel. Dyr har brug for mad, vand og kærlighed, så det er det helt forkerte sted at vælge.
 • Du må heller ikke opbevare maskiner, der ikke er tømt for brændstoffer og andre væsker.
 • Farlige materialer som kemikalier eller andre brandbare materialer hører heller ikke hjemme i et lukket opbevaringslokale.


Hvis du har spørgsmål til, hvad du må og ikke må opbevare hos Nettolager, så kontakt os eller kig på vores FAQ side.

6. Forsikring af dine ejendele, når de opbevares

 

Sørg altid for, at du vælger et lagerhotel, der har forsikring. Og selv om stedet har forsikring, så er det dit ansvar både at tjekke, om der er en selvrisiko og om du har ting, der ikke dækkes af denne forsikring.

 

Det er typisk de samme ting, som ikke dækkes af din almindelige indboforsikring, der heller ikke dækkes på et lagerhotel. Du kan se listen over specielt indbo m.m., der ikke dækkes af vores forsikring her.

 

 

Læs mere om forsikring i vores FAQ

 

 

7. Du glemmer at planlægge det praktiske

 

Hvordan skal du få flyttet dine ting ind i dit lejede opbevaringsrum?

 

Hvis du kommer med en flyttevogn, hvordan får du så tingene ind? Skal du bruge en palleløfter eller en mindre vogn for at få tingene flyttet?

 

Hvis du vælger et lagerhotel med gode parkeringsmuligheder, kan det gøre det meget lettere, når du skal aflevere og hente dine ejendele i rummet.

 

Hos Nettolager kan du ikke køre din bil ind i bygningen, men vi har vogne og palleløftere i stort set alle vores lagerhaller, så du skal ikke bære alle dine ting ind fra parkeringspladsen.

 

Det er ganske nemt at komme rundt indenfor. Der er plads til at manøvrere rundt med både kasser, palleløfter og vogn. Desuden er der på alle vores lokationer god plads i højden - helt præcist er der altid over 2,70 meter op til loftet. 

 

 

Læs vores flytteguide med ting du skal huske

Børn på palleløfter trukket af mand

Prøv at undgå disse opbevaringsfejl- Så passer du bedre på dine ting!

Du passer bedre på dine ting, hvis du gennemgår listen over de syv fejl ovenfor - plus du sparer tid og penge ved at vælge den rigtige størrelse opbevaringsrum med let adgang til at hente og bringe.


Nettolager er den perfekte løsning til dit opbevaringsbehov. Vi tilbyder lagerrum til opbevaring i alle størrelser og har lagerhoteller fordelt over hele Danmark.


Kontakt os for at få mere information om, hvordan vi passer på dine ting!

 

Find billigt lagerhotel nær dig

;