7 tips til opbevaring af dine ejendele

Hvis du skal få mest muligt ud af dit lagerrum, så styr udenom de syv opbevaringsfejl vi nævner nedenfor, når du flytter dine ting til dit opbevaringsrum.

 

Får du mest muligt ud af dit lagerhotel? Herunder finder du vores bedste råd til at opbevare dine ejendele i et lagerrum.

 

 1. Find den rette størrelse til dine ejendele
 2. Pak til dit tidsmæssige behov
 3. Sikkerheden skal være i orden
 4. Læg en plan for din opbevaring
 5. Orienter dig om hvad der er lovligt at opbevare
 6. Dine ejendeles forsikring under opbevaring
 7. Planlæg din opbevaring og afhentning

1. Find den rette størrelse af rum til dine ejendele

 

Det kan være svært at finde ud af hvilken størrelse rum man har brug for, når man skal opbevare sine ejendele. Vi har dog nogle forskellige tips og tricks til hvordan man kan få en bedre ide om hvad man har brug for. 

 

 • En god tommelfingerregel er, at du skal bruge ca. 10% af dine m2 derhjemme – så hvis du har en lejlighed på 50 m2, skal du bruge ca. 5 m2 opbevaringsplads.
 • Nettolager har en behovs beregner ift. rumstørrelse. Den kan du finde her.
 • Ring på 70 230 255 eller skriv til kundeservice@nettolager.dk for at få hjælp til vurdering af rum størrelsesbehov af Nettolagers kundeservice. 

 

Ved at følge ovenstående punkter, er man i hvert falde et skridt tættere på at finde den perfekte størrelse opbevaringsrum til ens opbevaringsbehov. 

 

 

Prøv vores pladsberegner og se eksempler på rum her

 

 

Rum på 8,0 m2

Dame i Nettolager-lagerrum

2. Pak til dit tidsmæssige behov

 

De fleste har brug for opbevaringsrum til langtidsopbevaring, så før du stakker dine kasser og andre ting i dit lejede lagerrum, sørg for, at du pakker, så sikkerheden er i orden. Vær derudover opmærksom på om du har brug for nogle af dine ejendele i løbet af din opbevaringsperiode, så de ikke står bagers i rummet. 

 

Brug godt med bobleplast, så dine skrøbelige ting ligger godt og sikkert i dine kasser. Pak møblerne ind, så de ikke får skrammer eller mærker, når de skal bæres ind og ud af dit opbevaringsrum - og brug plastikovertræk til at beskytte tøj og lignende materialer.

 

Se vores guide til pakning af flyttekasser

3. Sikkerheden skal være i orden

 

Vælg aldrig et lagerhotel, der ikke har helt basale sikkerhedselementer som videokameraer og alarmer på de individuelle opbevaringsrum.

 

Uden ordentlig sikkerhed kan tyve få adgang til dine ejendele, derfor skal man sørge for at den virksomhed man lejer sit opbevaringsrum fra, er udstyret med ordentlige sikkerhedsforanstaltninger og passer på dine ting.

4. Læg en plan for din opbevaring

 

Det er de færreste der ønsker at grave igennem sit opbevaringsrum, for at få den flyverdragt man opbevarer i den bagerste kasse i opbevaringsrummet.

 

Derfor er det vigtigt at lægge en plan og overveje hvilke ejendele du har brug for igennem din opbevaringsperiode, så du nemmest kan tilgå dine ejendele ude ekstra arbejde senere på perioden. Evt. kan du leje et rum, der er stort nok til at man kan lave en sti i mellem ens ejendele.

5. Orienter dig om hvad der er lovligt at opbevare

 

Det er ikke lovligt at opbevare alle ting i alle lagerhoteller. Hav derfor styr på hvilke ejendele det ikke er lovlige at opbevare i det specifikke lagehotel, som du søger at leje et opbevaringsrum i. 

 

Hos Nettolager er det ikke lovligt at opbevare følgende:

 

 • Du må aldrig opbevare mad i et lejet lagerrum. Mad der rådner eller får mug kan ødelægge andre ting i dit opbevaringsrum og tiltrække skadedyr.
 • Undgå at opbevare planter i rummet. Planter kan ikke overleve i mørket og uden vand. Døde planter kan rådne og ødelægge dine andre ting.
 • Kæledyr og andre dyr må selvfølgelig heller ikke låses inde på et lagerhotel. Dyr har brug for mad, vand og kærlighed, så det er det helt forkerte sted at vælge.
 • Du må heller ikke opbevare maskiner, der ikke er tømt for brændstoffer og andre væsker.
 • Farlige materialer som kemikalier eller andre brandbare materialer hører heller ikke hjemme i et lukket opbevaringslokale.

 

For at få det fulde overblik over hvilke ejendele der må opbevares hos Nettolager, anbefaler vi at man læser  denne side af vores FAQ.

 

Ovenstående er dog ikke gældende for alle lagerhoteller, så det er vigtigt at søge på dette, før man lejer et opbevaringsrum.


Hvis du har yderligere spørgsmål til hvilke ejendele du må/ikke må opbevare hos os, skriv til os på kundeservice@nettolager.dk eller ring til os på +45 70 230 255.

6. Dine ejendeles forsikring under opbevaring

 

Sørg altid for, at tjekke hvorvidt det pågældende lagerhotel har en forsikring og hvordan denne forsikringspolitik ser ud, så du er sikker på, at alle dine ejendele er dækket. Derudover skal du være opmærksom på, hvorvidt dine private forsikringer dækker dine ejendele, såfremt de blive skadet under opbevaring uden for ens private bolig. 

 

Det er typisk de samme ting, som ikke dækkes af din almindelige indboforsikring, der heller ikke dækkes på et lagerhotel, men dette er ikke altid tilfældet. Vær derfor opmærksom på de forskellige lagerhotellers forsikringspolitikker.

 

Du kan læse Nettolagers forsikringspolitik herunder, og se hvilke ejendele der IKKE er dækket af vores forsikring. 

 

Forsikringspolitik

 

7. Planlæg din opbevaring og afhentning

 

Når du skal til dit valgte lagerhotel og sætte de ejendele af, samt når du skal afhente dine ejendele, er det en god ide at have planlagt hvem, hvordan og hvornår du skal hente og sætte dine ejendele af. 

 

Lav derfor en god oversigt over dine ejendele, så du ved hvornår du har brug for at afleverer dine ejendele, hvorvidt du har brug for hjælp og hvem der i det tilfælde skal hjælpe dig, og til sidst hvordan du vil komme til og fra lagerhotellet, med dine ejendele. 

 

Er der noget, der er specielt tungt eller besværligt at håndterer, kan man have brug for hjælpemidler, som man ikke har tilgængeligt normalt. 

 

Hos Nettolager er der en palleløfter og en rullevogn ved alle vores porte, som man kan bruge, når man fragter ens ejendele fra ens køretøj og ind til opbevaringsrummet. Det er dog IKKE tilladt at tage disse hjælpemidler med sig, når man kører til ens bolig, i tilfælde af at man skal hente flere ejendele. Det er udelukkende til brug på vores afdelinger. 

 

 

Læs vores flytteguide her

Børn på palleløfter trukket af mand

Tips og tricks til opbevaring så du passer bedst muligt på dine ejendele

Du har bedst mulighed for at passe godt på dine ting, når du følger ovenstående tips til opbevaring. Derudover vil dette også sparer dig tid og problemer ved fra starten at vælge et rum der er passende til ens behov, der har let adgang til at hente og bringe ens ejendele. 


Hvis du uden hurtigt vil følge ovenstående råd, er Nettolager den perfekte løsning til dit opbevaringsbehov. Vi tilbyder lagerrum til opbevaring i alle størrelser og har lagerhoteller fordelt over hele Danmark med let adgang og gennemgående sikkerhed.


Kontakt vores kundeservice på +45 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk for at få mere information om vores koncept og sikkerhedsløsninger!

 

Find et lagerhotel nær dig

;