Herlev

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Herlev i højeste kvalitet. Her kan du leje et temperaturreguleret og tørt lagerrum uden binding. Vi har fokus på at det skal være billigt, nemt og sikkert at opbevare ejendele hos os. Vi har døgnåbent - derfor kan du altid tilgå dine ejendele, når det passer dig.

tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 3

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 9

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Skovlunde

Literbuen 10

Vælg lager
tilbud
Rum fra 40 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 40,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 80.- kr. pr. md

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Nem og billig opbevaring i lagerhotel tæt Herlev

Herlev Kommune ligger i hjertet af hovedstadsregionen. Med et areal på 12 km2 er Herlev landets tredje mindste kommune. Der bor over 29.000 indbyggere i Herlev. Herlev kommune byder på mange hyggelige villakvarterer, med plads til udendørsliv og leg. Nettolager har 17 lagerhoteller fordelt over København og omegn – fra Amager til Smørum. Vores lagerhoteller ligger tæt ved store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra. Vi udvider ofte med nye lagerhoteller i hele Danmark – hvilket betyder at vi har flere forskellige lagerhoteller i nærheden af Herlev.
Vi har lagerhoteller i Skovlunde, Glostrup, Smørum og Brøndby.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Vores brugere gør tit nytte af lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Da vi har temperaturregulerede og tørre lokaler kan man også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.

 

Nemt, billigt og sikkert

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en. Vi tilbyder lagerrum til en favorabel pris, i rum som både er temperaturstyret, tørre og sikret med alarmsystem og videoovervågning.

 

Ingen binding

Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger at opmagasinere hos Nettolager.
Du betaler kun for opbevaring i det antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen fra døren, kan du opsige dit opbevaringsrum via vores app.