Esbjerg

Nettolager tilbyder depotrum i Esbjerg i den bedste kvalitet. Vores lagerhoteller i Esbjerg er nemt tilgængelige og dermed egnede til private såvel som til erhverv, så har du brug for en fleksibel opbevaringsløsning så kig ind på et af vores lagerhoteller i Esbjerg.

Rum fra 95 kr /md.*

Esbjerg

Randersvej 30

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Esbjerg

Stenhuggervej 11

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Billig opbevaring Esbjerg


Nogen af vores nyere lagerhoteller finder du i Esbjerg i Vestjylland. Her kan du opbevare dit indbo og dine møbler enkelt og billigt i et af vores opbevaringsrum. Nettolager har en god og billig pris på opmagasinering og opbevaring i Esbjerg.

Du låser dit rum med en sikkerhedsgodkendt hængelås og kan betjene alarmen på dit rum via vores app eller SMS. Vi har ydermere videoovervågning og portene betjenes via vores app eller SMS, så du kan trygt opbevare dine ejendele hos Nettolager.

Opbevaring Esbjerg uden bindingsperiode


Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opbevaring Esbjerg. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i det antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen, kan du opsige dit opbevaringsrum.

 

Opmagasinering Esbjerg og omegn


Vi tilbyder også andre opbevaringsløsninger i omegnen, som du kan se her:

Oftede Stillede Spørgsmål

Hvor i Esbjerg ligger Nettolager?
Du finder Nettolager i Esbjerg på Stenhuggervej 11, 6710 Esbjerg. Med en beliggenhed tæt på ringvejen i Esbjerg er det let at komme til og fra dit opbevaringsrum hos Nettolager.
Desuden har vi et lagerhotel på Randersvej 30, 6700 Esbjerg, som ligger i den sydøstlige del af Esbjerg og med gode tilkørsels og parkerings forhold.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Esbjerg?
Du kan opmagasinere alle de ting, du ikke har plads til hjemme. Det kunne fx være elektronik, møbler, babyudstyr eller legetøj. Du kan trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager. Vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturkontrollerede.

Du må ikke opbevare eksplosive materialer, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være forsvarligt pakket ind eller drænet. Du må ikke opbevare mad, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Esbjerg?
Vi har rum i mange forskellige størrelser, og vi kan helt sikkert finde et, der passer til dine behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter og det største er 12 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter, og døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du, ved hjælp af vores pladsberegner se, hvad der er plads til i de forskellige rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din situation. Hvis du blot har brug for et ekstra depotrum, er 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke ejendele fra et helt hjem ned, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men igen – det afhænger af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Esbjerg?
Det kan være forskelligt fra dag til dag, hvilke størrelser depotrum, der er ledige. Et godt tip er at downloade vores app, hvor du altid kan se, hvilke størrelser rum, der er ledige. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan opgradere til et større opbevaringsrum, hvis du får brug for mere plads. Det kræver selvfølgelig, at der er et større opbevaringsrum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Esbjerg?
Du booker et opbevaringsrum ved hjælp af vores app. Du kan tjekke hjemmefra, om du finder et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du bestemmer selv, hvilket ledigt depotrum du ønsker at leje. Du får adgang til rummet med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Esbjerg?
Du har adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Vi har gjort det så fleksibelt som muligt, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi er på telefonen 24 timer i døgnet, så du altid kan få hjælp på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Esbjerg?
Alle afdelinger er videoovervågede og hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app’en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald eller du selv vil køre ud og tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikrede igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig derfor ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv eller købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager har vi ingen binding. Du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du skal dog have tømt pulterkammeret og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk