Privat opbevaring af dine ejendele

Har du brug for opbevaring af dine private ting, så har Nettolager opbevaringsrum i hele Danmark.

Er du løbet tør for plads derhjemme, kan vi hjælpe dig med opbevaringen af dine ejendele. Vi har ikke kun lagerhoteller i de store byer, Nettolager har lagerhoteller i hele landet!

 

 

Find opbevaring nær dig

Dit opbevaringsrum kan bruges til lidt af hvert - og det er dig der styrer hvornår

 

Du kan vælge at leje et opbevaringsrum i en kortere eller længere periode, det er kun dig der bestemmer hvornår dette skal ske, samt hvor længe. Du  betaler KUN  for de dage du lejer rummet, hvilket betyder, at der ikke er nogen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr. Du betaler kun for de dage du lejer rummet.  

Fordele ved at leje hos Nettolager:

  • Intet depositum
  • Ingen bindingsperiode
  • Åbent døgnet rundt
  • Sikkerhed i top

Dame med flyttekasse i Nettolager

Du kan altid opbevare dine ejendele hos os, selv hvis det er de arvestykker, som man ikke helt synes passer ind i ens bolig, eller den fede racercykel og ladcykel, som man fik overbevist sig selv om at man havde brug for, selvom der ikke helt var plads i boligen. 

 

Husk at tage kontakt til din forsikring, hvis du har dette på nogle af dine ejendele, for at kunne orienterer dig om hvad det vil betyde for dækningen, at du har dine ejendele i et opbevaringsrum.

 

Med lejen af dit opbevaringsrum får du også en forsikring på det, der dækker op til 100.000kr, hvis du oplever at få skade på dine ejendele under opbevaring hos Nettolager.

 

Er du i tvivl om hvilken størrelse opbevaringsrum, som du har brug for? Så har vi en tommelfingerregel, der går på at du for hver 10. mbolig, skal bruge 1m2 Opbevaring. Det vil sige at man til en bolig op 50m2 skal bruge 5m2 opbevaring.

 

Det kan være, at du har brug for ekstra plads under en renovering – dette kan læse mere om i vores guide her!

Fik vi i øvrigt nævnt, at der på flere af vores lagerhoteller, er 50% rabat, den første måned?

Prisen for et opbevaringsrum afhænger af lagerhotellets beliggenhed og størrelsen på rummet. Du betaler som sagt kun for de dage, du reelt set bruger rummet. På vores hjemmeside kan du se alle vores lagerhoteller samt priserne for et opbevaringsrum pr. måned.

 

Du har adgang 24 timer i døgnet, året rundt, til dine opbevarede ejendele. Alle vores lagerhoteller er videoovervågede og der er både hængelås og bevægelsesalarm på alle rum. Hvis alarmen i dit rum går, får du en sms med oplysninger på hvordan du tilkalder en vagt, samt omkostningerne for dette.

 

Hvis du har spørgsmål til din opbevaring, så ring endelig til os på tlf. 70 230 255 eller skriv til os på kundeservice@nettolager.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig!

 

Klokke Alarm i alle rum
Kamera Video-overvågning
Ur Adgang døgnet rundt
Snefnug Beskyttet mod fugt og kulde
Dokument Forsikring altid inklusiv
Se alle fordele
Smilende kvinde som kigger på sin smartphone

Du klarer det hele selv på app’en
Du kan på vores app bl.a. finde adressen på alle vores lagerhoteller, udregne hvor stort et depotrum du skal bruge, se priser samt booke et rum. Alt du skal gøre er at komme med dine ting og medbringe en hængelås til døren. Har du ikke lige en lås ved hånden, så sælger vi såmænd også dem på vores lagerhoteller. Så kan det ikke være lettere! Faktisk skal du ikke engang betale depositum hos os!

Download Nettolager-app fra Google Play Download Netto-lager-app fra Apple App Store

 

Få et par gode råd med på vejen omkring pakning af flyttekasser.

Unge mennesker studerer ved computere

;