Privat opbevaring af dine ejendele

Har du brug for opbevaring af dine private ting, så har Nettolager opbevaringsrum i hele Danmark.

Er du løbet tør for plads derhjemme, kan vi hjælpe dig med opbevaring af dine ejendele. Vi har ikke kun lagerhoteller i de store byer som København og Aarhus, nej hos Nettolager har vi lagerhoteller på hele 68 lokationer spredt ud over det meste af Jylland, Fyn, Sjælland og Falster.

 

 

Find lager

Dit depotrum kan bruges til alt fra dine kæreste ejendele og arvestykker til opbevaring af dine vinterdæk – det er dig, der bestemmer og du har adgang til dit lagerrum døgnet rundt, året rundt


Du kan også vælge at leje et opbevaringsrum i en kortere eller længere periode over sommeren, mens du fx udlejer din bolig gennem Airbnb eller hvis du har aftalt et boligbytte. Det er dejligt med gæster i eget hjem, men nogle private ejendele kan det være rart at gemme væk og få opbevaret imens. Du kan nemlig leje et lagerrum i lige så mange – eller få dage, som det passer dig og du betaler KUN for de dage, du bruger det.

Hos Nettolager er der:

  • Ingen depositum
  • Ingen bindingsperiode
  • Åbent døgnet rundt

Dame med flyttekasse i Nettolager

Det kan også være, du har brug for ekstra plads enten under en renovering eller tilbygning – du kan læse mere i vores guide ”Opbevaring under renovering”.

 

Og hvad gør du med de arvestykker, du egentligt gerne vil beholde, men ikke lige synes passer ind i din nuværende bolig? Dem vil vi gerne passe godt på i et temperatur- og fugtighedsreguleret opbevaringsrum, ind til du en dag får plads.

 

Din lækre racercykel eller motorcykel, vil også befinde sig godt i et tørt og frostfrit opbevaringsrum vinteren over. Du skal blot tømme motorcyklen for brandfarlig væske og sørge for, at din forsikring får besked, da Nettolagers forsikring desværre ikke dækker motorkøretøjer.

 

Privat opbevaring er med andre ord mange forskellige ting og vi har alle forskellige behov. Du kan booke et rum for et par dage eller i årevis, helt som det passer dig.

I forhold til størrelsen på dit lagerrum kan du leje rum fra 1 m2 og helt op til omkring 25 m2. Hvis det er et ”helt hus”, du skal have opbevaret, er en god tommelfingerregel, at du dividerer husets m2 med 10 – så hvis dit hus fx er 120 m2, vil du skulle bruge et opbevaringsrum på omkring 12 m2.

Fik vi i øvrigt nævnt, at vi lige nu på mange af vores lagerhoteller har 50 % rabat på den første måned leje?

Prisen ligger fra omkring 2 kroner og op efter pr. dag pr. m2 afhængigt af lagerhotellets beliggenhed og størrelsen på rummet. Du betaler som sagt kun for de dage, du reelt set bruger rummet. På vores hjemmeside kan du se alle vores lagerhoteller samt priserne pr. m2.

 

Du har adgang 24 timer i døgnet, året rundt til dine opbevarede ejendele. Alle vores lagerhoteller er videoovervågede og der er både hængelås og alarm på alle rum. Hvis alarmen i dit rum går, får du en sms.

 

Nettolager har selvfølgelig også en forsikring, der dækker op til 100.000 kr., hvis der skulle ske skader på dine private ejendele, mens de er opbevaret hos os.

 

Hvis du har spørgsmål til din opbevaring, så ring endelig til os på tlf. 70 230 255 – vi sidder klar til at hjælpe dig!

 

Klokke Alarm i alle rum
Kamera Video-overvågning
Ur Adgang døgnet rundt
Snefnug Beskyttet mod fugt og kulde
Dokument Forsikring altid inklusiv
Se alle fordele
Smilende kvinde som kigger på sin smartphone

Du klarer det hele selv på app’en
Du kan på vores app bl.a. finde adressen på alle vores lagerhoteller, udregne hvor stort et depotrum du skal bruge, se priser samt booke et rum. Alt du skal gøre er at komme med dine ting og medbringe en hængelås til døren. Har du ikke lige en lås ved hånden, så sælger vi såmænd også dem på vores lagerhoteller. Så kan det ikke være lettere! Faktisk skal du ikke engang betale depositum hos os!

Download Nettolager-app fra Google Play Download Netto-lager-app fra Apple App Store

 

Få et par gode råd med på vejen omkring pakning af flyttekasser.

Unge mennesker studerer ved computere

;