Opbevaring under renovering

Opbevaring af dine ejendele under renovering eller ombygning

 

Hvad gør du med hensyn til opbevaring af dine ejendele under en ombygning eller renovering?

 

Skal du i gang med at renovere dit private hjem eller drømmer du om en større ombygning, så er der rigtigt mange ting at holde styr på: Budgetter, valg af materialer, indkøb, tidsplaner og ikke mindst håndværkere – og her bliver overvejelsen af, om du skal vælge opbevaring af dine møbler og ejendele i den periode ofte glemt.

 

Det er helt naturligt at have fokus på det endelige resultat, når du går i gang med at renovere dit hjem – man kan allerede se det færdige resultat for sig! Renoveringen af huset eller lejligheden er ”bare” noget, du skal igennem for at nå frem til det, du går og drømmer om.

 

Men renoveringen kan tage rigtig lang tid og det skal som regel være (be)skidt før, det bliver rigtigt godt! Sådan bogstaveligt talt...😉.

 

For en ting er helt sikkert: En renovering eller ombygning sviner! Støv har det med at finde vej igennem selv den bedste afdækning – og man bliver som regel efterfølgende nødt til at vaske alt sit tøj og rense gardiner, møbler og tæpper, fordi det er dækket af et fint lag støv.

 

Så er det trods alt noget lettere at forestille sig, hvor nemt det er at pakke det hele ned, placere det i et lagerrum hos Nettolager og hente det, når du er helt færdig!

Læs vores guide her, hvordan du bedst pakker flyttekasser.

 

Udover støvet er der også en anden ting, som både du og håndværkerne kan blive rigtigt trætte af: At I dagligt skal danse rundt om bunken af møbler og papkasser midt på gulvet – især hvis det drejer sig om flere uger eller måneder. Det er upraktisk, det tager plads og der er risiko for, at dine ejendele går i stykker.

 

For uanset om du og dine nærmeste selv skal stå for renoveringen eller du har hyret håndværkere til ombygningen, så får I brug for arbejdsplads. Og jo flere mennesker der er, jo mere plads er der brug for.

 

Du får meget mere plads og slipper for at flytte rundt på dine kasser i en uendelighed, hvis du flytter dem ud af dit hus eller din trange lejlighed og placerer dem i et af Nettolagers opbevaringsrum.

 

Hvis du opbevarer dine ting på et af Nettolagers lagerhoteller, har det også den fordel, at du kan skifte dine ejendele ud undervejs. Der er nemlig adgang til lagerhotellet og opbevaringsrummet døgnet rundt, så du kan udskifte garderoben eller ungernes legetøj, når det passer ind i din tidsplan.

Er du i planlægningsfasen?

Hvis du stadig er i planlægningsfasen af en ombygning eller renovering af dit hjem, så sørg for at tænke opbevaring af dine møbler, tøj og andre ejendele ind i projektet!

 

Gør renoveringen så rar for dig selv som muligt og lad Nettolager hjælpe dig med opbevaringen i et lagerrum, der er tørt og godt, dækket af forsikring og hvor du kan få adgang døgnet rundt. Se her, hvor Nettolager har lagerhoteller og find et i nærheden af dig.

 

LÆS VORES GUIDE TIL OPBEVARING AF MØBLER

;