Opbevaring under renovering

Opbevaring af dine ejendele under renovering eller ombygning

 

Har du helt styr på, hvad du skal gøre med dine ejendele under jeres renovering?

 

Hvis du er ligesom størstedelen af os, som udskyder det til sidste øjeblik, så ar vi her nogle gode tips til, hvordan du gør det nemmere for jer selv og håndværkerne i renoveringstiden. 

 

Hvis du er i gang med, eller planlægger at renoverer din bolig, så ved du at der er rigtig mange ting at holde styr på, som budgetter, valg af materialer, indkøb, tidsplan, og ikke mindst håndværkere. På denne lange liste, bliver opbevaring af ens ejendele ofte glemt, fordi der helt naturligt er fokus på det endelige resultat af renoveringen. 

 

Det gør dog ikke opbevaring af egne ejendele mindre vigtigt, da der er en ting som er sikkert under en renovering: Det vil svine og støve. Har man sine ejendele i boligen som renoveres, skal man med sikkerhed vaske det hele ned og støve alt af, når det skal tilbage ind i den nyrenoverede bolig. 

 

Derfor kan du hos Nettolager, nemt og sikkert, opbevare dine ejendele i et fugt- og frostreguleret opbevaringsrum. Du vil kunne hente og bytte ud i indholdet i dit rum, som renoveringen udvikler sig, da Nettolager har 24 timers åbent. 

 

Find et lagerrum nær dig her!

 

Vi har derudover en guide til hvordan du bedst pakker dine flyttekasser og organiserer dem i et opbevaringsrum, lige her.

;