Opbevaring under hussalg, køb eller leje.

Flytning sommerhus

   

Skal du skifte bolig hurtigere end du selv havde forudset? Vi har løsningen på det. 

 

Mange danskere tager hvert år det spændende skridt, hvor de rykker teltpælene op og flytter til en ny bolig. Hussalget i Danmark er sundt, hvorfor flere danskere skal fraflytte og finde nye boliger hurtigere end nogensinde før. Om dette gælder en bolig man sælger, køber eller lejer, kan man i overtagelsesperioden få brug for et sted hvor man kan opbevare sine ejendele.

 

Er du en af de heldige, som har fået solgt, købt eller lejet en bolig med kort overtagelsesperiode? Så er det din heldige dag! Vi har sikre, brugervenlige og billige opbevaringsrum, hvor du kan opbevare dine ejendele lige så kort eller længe som du har lyst til med vores dag-til-dag leje.

 

Fordele ved opbevaring under hussalg, køb eller leje.

  • Det giver dig tid til at gå igennem dine ejendele i din egen tid.
  • Mindre flytterod.
  • Mulighed for at opbevare dine ejendele tæt på din nye bolig, så flytningen bliver nemmere når den skal ske.
  • Ens ejendele er sikkert opbevaret i et frost- og fugtfrit opbevaringsrum.
  • Dag-til-dag leje, så du kan leje et rum på dagen når du har brug for det og opsige det når du ikke længere ønsker rummet.
  • INTET depositum eller opsigelse.
  • Brugervenlig app, hjemmeside og afdeling.
  • Kompetent kundeservice, der sidder klar til at hjælpe fra kl. 8-18 alle dage i ugen, også søn- og helligdage.

 

Vi er Danmarks største lagerhotel virksomhed, med mere end 50.000 kunder, der har adgang til deres rum 24 timer i døgnet og assisteret af en kompetent og altid parat kundeservice og Facility afdeling, der er klar til at hjælpe. 

 

 

Læs om opbevaring af møbler her

 

Har du nogle spørgsmål kan du ringe til os på 70 230 255 eller skrive til os på kundeservice@nettolager.dk.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller et rum til opmagasinering, så kan du bestille her.

 

Hurtigt hussalg

 

Du kan nemt flytte dine ting ind i dit depotrum hos os. Vi stiller palleløfter eller vogn til rådighed. Nem og enkel flytning.

 

Sikkerhed og tryghed

Hos Nettolager stræber vi efter at gøre din opbevarings oplevelse, den bedst mulige. Derfor sætter vi sikkerhed, hjælpsomhed og brugervenlighed i højsædet. Vores lagerhoteller er sikre af G4S, videoovervågning og bevægelsessensorer i hvert rum. Derudover har vi en døgntelefon, med kundeservice der er åben fra kl. 8-18 alle ugens dage, bogholderi der har åbnet alle hverdage fra 8-15 og en akuttelefon, der har åbent alle ugens dage, fra kl. 18-08. 

 

Derudover er du dækket af vores forsikring, hvis du har aflåst dit opbevaringsrum med en hængelås af forsikringsklasse 1. Denne forsikring dækker skader* op til 100.000kr. pr. lejede rum.

 

*se forsikringsbetingelser.

;