Opbevaring er løsningen på et hurtigt hussalg

Flytning sommerhus

Er dit sommerhus solgt – og vil de nye ejere gerne overtage nøglen hurtigst muligt?

 

COVID-19 har for alvor sat gang i sommerhussalget rundt omkring i Danmark. Mange har i en periode arbejdet hjemmefra – måske i en indelukket lejlighed, mens de misundeligt har drømt om græs mellem tæerne og friheden til at arbejde under åben himmel.

Det betyder, at sommerhussalget har slået alle rekorder og det har været med ekstremt korte overtagelsesfrister. Når huset endelig er fundet, er det bare med at få det taget i brug!

 

Hvis du er en af de mange heldige, der de seneste måneder har solgt sommerhuset - og med rigtig kort overtagelse, så kan lageropbevaring af dit inventar være løsningen. 

For hvad gør du, hvis du gerne vil beholde nogle af møblerne eller du har hele annekset fyldt med kasser og småting, som du ikke har plads til derhjemme eller tid til at sortere i inden, de nye ejere skal overtage sommerhuset?

 

Så kan leje af et opbevaringsrum hos Nettolager være en hurtig og effektiv løsning. Du kan pakke og flytte din ting med det samme og efter, du har overdraget nøglen, har du ro til at sortere i de møbler og nips, du har taget med fra sommerhuset.

 

Med dine ejendele midlertidigt opbevaret i et af Nettolagers opbevaringsrum har du tid og mulighed for at ommøblere eller måle op derhjemme inden, de ekstra møbler måske flytter ind – du behøver altså ikke stresse, men kan tage det i dit eget tempo.

 

Det er selvfølgelig også oplagt at opmagasinere dine ting, hvis du befinder dig midt mellem salget af det ”gamle” sommerhus og købet af et nyt – tag den tid du har brug for og lad dine ejendele stå trygt og godt i et opbevaringsrum hos Nettolager indtil, du har fundet din nye sommerresidens.

 

Læs om opbevaring af møbler her

 

Uanset, om du kun skal bruge et par kvadratmeter eller du har brug for plads til alle dine ejendele, så har vi opbevaringsrum i alle størrelser. Det er let hos Nettolager, for hos os er der intet depositum, ingen faste bindingsperioder og vi har åbent døgnet rundt!

Og hvis du gerne vil skifte sommergarderoben ud med vintertøjet undervejs, så kan du til enhver tid kigge forbi og bytte om – vi har åbent, når du har brug for det.

 

Du kan finde over 70 forskellige lagerhoteller fordelt over det meste af Danmark og du kan leje depotrum i alle størrelser. Og faktisk er du heldig, for jo længere ude i provinsen dit opbevaringsrum er placeret, jo billigere er det!
Du kan finde dit midlertidige opbevaringsrum i nærheden af dit sommerhus ved at søge efter postnummer/by eller bare ved at trykke på kortet.

 

Alt du skal gøre er at pakke dine ting i sommerhuset, køre af sted til det nærmeste Nettolager, finde en ønsket størrelse opbevaringsrum, sætte en hængelås på døren og booke rummet.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller et rum til opmagasinering, så kan du bestille her.

 

Hurtigt hussalg

Du kan nemt flytte dine ting ind i dit depotrum hos os. Vi stiller palleløfter eller vogn til rådighed. Nem og enkel flytning.

 

Sikkerhed og tryghed

Vi passer godt på dine ting i vores lagerhoteller. Nettolager går rigtigt meget op i sikker opbevaring – derfor har vores opbevaringsrum også alarm og alle porte er videoovervågede. Derudover er alle vores lagerhoteller opvarmede og fugtstyrede og vores forsikring dækker dine ejendele op til en værdi på 100.000 kr.

 

Så har du sagt farvel til sommerhuset og gerne vil beholde nogle af møblerne, men bare ikke lige kan overskue, hvor du skal gøre af dem nu og her, ja så bestil et lagerrum hos os!

;