Opbevaring af møbler – sådan passer du bedst på dine ejendele

Der er mange grunde til, at du kan have brug for møbelopbevaring

 

 • Du skal måske flytte sammen med din bedre halvdel og I har for mange møbler til, at de kan være i jeres fælles hjem.
 • Du skal flytte til noget, der er mindre.
 • Din bolig skal renoveres og der er ikke plads til møblerne derhjemme, mens det står på.
 • Du arver møbler, som du gerne vil beholde, men ved ikke helt, hvad du skal stille op med dem lige nu.
 • Dit nye hjem er først ledigt om nogle dage eller måneder, så du har brug for opbevaring af dit indbo ind til, du får nøglen.

 

Uanset hvilken grund, så kan det være rigtigt praktisk at bestille opbevaring af dine møbler i en kortere eller længere periode.

 

Optimal opbevaring af ejendele:


I forhold til opbevaring af møbler, så er der tre ting, du skal være opmærksom på:

 

1. Det første er, at man skal overveje hvordan og hvorvidt ens møbler kan stables, vendes eller sættes på højkant. Er man mester i møbel-tetris, vil dette være ens hjemmebane. Man skal nemlig vende og stable ens ejendele, på en kreativ måde, så man kan nøjes med et mindre rum, end hvis det hele skulle stå frit for sig selv. Vores opbevaringsrum er 2,5-2,7meter i højden, hvilket betyder at du vil have mulighed for at sætte tingene på højkant, hvis ikke længden på rummet er passende for ens ejendel. 

 

2. Hvor sensitive ens ejendele er - Man skal nemlig være opmærksom på om ovenstående er muligt for det type møbel man står med. Det er nemlig ikke alle møbler eller indbo, som tåler at blive opbevaret på en alternativ måde. Derudover skal man vurderer hvorvidt man skal købe eller anvende ekstra beskyttelse til ens ejendele i form af dækning, plastkasser eller lign. som kan give et ekstra lag af beskyttelse.

 

3. Hvordan man stabler ens ejendele. Når man stabler, skal man, for at udnytte pladsen bedst muligt, tænke i 3D, altså længde, bredde og højde. Det er vigtigt at huske at ens ejendele skal pakkes ligesom en rygsæk - det tungeste skal nederst, for at undgå at lave mærker eller ødelægge nederunder værende ejendele. 

 

 

Nettolager har ikke kun opbevaringsrum i de store byer som København og Aarhus - hos Nettolager har vi lagerhoteller i hele Danmark.

 

Du kan altså passe godt på dine møbler og opbevare dem på bedst mulig vis, uanset om du bor i København, Korsør, Faaborg, Kolding, eller Maribo.

Dame med flyttekasse i Nettolager

Find et Nettolager tæt på dig!

Fordelen ved at leje et opbevaringsrum hos Nettolager:

 

 • Ingen opsigelsesperiode eller binding.
 • Intet depositum.
 • Betal udelukkende for de dage du lejer rummet. 
 • Billigt og sikkert. 
 • 24 timers åbent.
 • Kundeservice tlf. fra 8-18 alle dage også søn- og helligdage. 

 

Find opbevaring nær dig

 

Hvis du har spørgsmål i forhold til opbevaring af dine møbler, så ring til os på 70 230 255 eller skriv til os på kundeservice@nettolager.dk.

;