Ringsted

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Ringsted i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er egnede til private såvel som erhverv, som har brug for en fleksibel opbevaringsløsning.

Rum fra 95 kr /md.*

Ringsted

Benløse Skel 20

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Ringsted

Holbækvej 119

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Ringsted

Jættevej 52

Vælg lager
tilbud
Rum fra 25 kr /md.*

Ringsted

Næstvedvej 356

Rum fra 25,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 50.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Ringsted

Thorsvej 10

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Lagerhotel Ringsted - billig opbevaring

Sjælland i Ringsted, godt 60 km fra København, har Nettolager hele fem lagerhoteller.

Lagerhotellerne i Ringsted er fugtkontrolleret og temperaturstyret, så dine møbler altid forbliver tørre, uanset hvordan vejret arter sig. På lagerhotel Ringsted kan du nemt og billigt få opbevaret dit indbo. Du kan tilgå lagerhotellet hele døgnet og hurtigt få adgang til dit rum via hængelås.

 

Ring til os i dag på 70 230 255 og hør om der er nogle ledige rum i Ringsted eller forespørg på et rum ved at klikke på bestil , så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig.

 

Ofte Stillede Spørgsmål


Hvor i Ringsted ligger Nettolager?

 

Nettolager har hele fem lagerhoteller i Ringsted: Benløse Skel 20, Holbækvej 119, Jættevej 52, Næstvedvej 356 og Thorsvej 10. Der er derfor rig mulighed for at finde plads til dine ting på en af ​​de fem lagerhoteller i Ringsted.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Ringsted?

Du kan opmagasinere alle de ting, du ikke har plads til hjemme. Det kunne fx være elektronik, højttalere, møbler eller fiskegrej. Du kan trygt opbevare alle former for papirer, dokumenter og fotos hos Nettolager, da vores opbevaringsrum er beskyttet mod fugt og kulde.

Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på: Du må ikke opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Maskiner skal tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande der indeholder væske, skal være tømt for væske. Alle former for fødevarer eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt må ikke opbevares hos Nettolager. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller selv overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Ringsted?

Nettolager Ringsted har rum til alle behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter, og det største er 10 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du på vores pladsberegner se, hvad der er plads til i de forskellige rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Det kan være meget svært at svare præcist på, men du kan altid skifte til et større rum, hvis du mangler plads. Hvis du blot har brug for et ekstra depotrum, er 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere ejendele fra et helt hjem, skal du have et større rum. En tommelfingerregel i branchen er, at et værelse på 20 kvadratmeter fylder cirka 2 kvadratmeter, når det er pakket ned. Så altså en tiendedel plus lidt ekstra. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Ringsted?

Det er forskelligt fra dag til dag, så et godt tip er at downloade vores app, hvor du kan tjekke de ledige rum. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja selvfølgelig. Du kan let opgradere dit rum, hvis du får brug for mere plads. Det kræver selvfølgelig, at der er et større opbevaringsrum ledigt i Nettolager Ringsted. Du booker et større opbevaringsrum via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg og rum hos Nettolager Ringsted?

Det er rigtig nemt at leje ekstra plads hos Nettolager. Kør ud til Nettolager, find et rum i den nye størrelse og book det via Nettolagers app. Du får adgang til rummet med samme og skal ikke betale hverken oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med, men du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Hvis du downloader app'en hjemmefra, kan du på forhånd tjekke, om der er et rum i den tidligere størrelse, så du ikke kører forgæves.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Ringsted?

Du har adgang til lagerhotellet og dit depot, når det passer dig - 24 timer i døgnet. Hos Nettolager skal det være så fleksibelt som mulig ved opmagasinere sine ting. Kundeservice er på telefonen alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00. Ring på tlf. 70 230 255, hvis du har brug for nærmere oplysninger.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Ringsted?

Ja, hvert rum er udstyret med en G4S alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Alarm og videoovervågning indgår som en samlet pakke til alle kunder hos Nettolager, da vi har 100% fokus på sikkerhed. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald - eller du selv vil køre ud og tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidig til at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, dine ting er forsikrede via Nettolagers forsikring. Din selvrisiko er 500 kr. pr. rum. Dit pulterrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du er velkommen til selv at medbringe. Du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, der er ingen binding hos Nettolager. Du kan opsige dit opbevaringsrum hos Nettolager Ringsted fra dag til dag. Du skal dog have tømt rummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Tilbyder i opbevaring for boligselskaber?

Ja, hos Nettolager er vi interesserede i at indgå i et samarbejde med boligselskaber rundt omkring i de større byer. Vi har 5 lagerhoteller i Ringsted med rum i forskellige størrelser, der kan imødekomme alle behov. Vi tilbyder individuelt tilpassede løsninger i den tid, I er er kunder hos os.