Holbæk

Nettolager tilbyder lagerrum i Holbæk og omegn i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller har overvågning, er fugt- og temperaturregulerede, og der er alarm på alle vores rum. Du finder selv det rum som passer dig igennem vores app og du kan altid afmelde dit rum - vi har nemlig ingen binding.

Rum fra 105 kr /md.*

Holbæk

L.C. Worsøesvej 2

Vælg lager
Rum fra 105 kr /md.*

Holbæk

Østerled 28B

Vælg lager
Rum fra 105 kr /md.*

Holbæk

Østerled 28F

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Billig opbevaring i Holbæk

På vores lagerhotel i Holbæk kan du leje et billigt opbevaringsrum. Der er ingen depositum og heller ingen bindingsperiode, når du lejer et depotrum på vores self storage lagerhotel i Holbæk. Du kan leje et rum til møbelopbevaring Holbæk i præcis den periode, du ønsker det. Du kan opsige dit rum, lige når det passer dig, så du betaler kun for de dage, du anvender depotrummet.

Billig møbelopbevaring Holbæk hos Nettolager


Få opbevaret dine møbler sikkert og godt hos Nettolager. Der er adgang til lagerhotellet 24 timer i døgnet, så der er hurtig adgang, når det passer dig. Få adgang til vores lagerhoteller via vores app.

 

Kontakt os på telefon 70 230 255 og hør, om der er et ledigt opbevaringsrum i Holbæk eller bestil dit opbevaringsrum her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.