Opbevaring til studerende

Tillykke med at være kommet ind på studiet!

Ved du ikke hvor du skal bo ved studiestart? Eller er der bare ingen opbevaringsrum i forbindelse med dit nye lejeværelse?

 

Så kan vi hjælpe dig! Nettolager passer på dine ting, mens du finder dig til rette i dit nye studieliv.

Nyt studie, ny by, nye venner – og ikke mindst ny bolig.
Det er alt sammen spændende, men især gode studieboliger kan være svære at finde. Ved du fx, hvor alle dine ting skal opbevares, mens du låner en sofa et sted – hvis det nu bliver en uge, en måned eller to måneder?
Eller har du fundet det perfekte sted at bo, men hvor der er bare ikke er privat aflåst opbevaringsplads?

Vi kan heldigvis hjælpe dig her hos Nettolager - altså med din opmagasinering, ikke med din bolig...😉.
Vi har gode opbevaringsrum i alle størrelser og vi passer godt på dine ting i vores lagerhotel, så du blot skal koncentrere dig om at studere og ikke spekulere over, hvor du skal gøre af dine ting.

Hos Nettolager er der:

  • Ingen depositum
  • Ingen bindingsperiode
  • Åbent døgnet rundt

Studerende ved bord

Studerende med computere

Du klarer det hele selv på app’en
Du kan på vores app bl.a. finde adressen på alle vores lagerhoteller (vi har mange steder at vælge imellem), udregne hvor stort et depotrum du skal bruge, se priser samt booke et rum – og du kan endda opsige opbevaringsrummet fra dag til dag. Du henter blot dine ting, tager hængelåsen af og opsiger aftalen på app’en og hvis det er midt i en måned, får du selvfølgelig pengene tilbage for resten af månedens leje – så kan det ikke være lettere! Faktisk skal du ikke engang betale depositum hos os!

Hent app’en i AppStore eller GooglePlay.

Så kan vores self-storage koncept vist ikke blive lettere!
Alt du skal gøre er at komme med dine ting og tage en hængelås med til døren.
Har du ikke lige en lås ved hånden, så sælger vi såmænd også dem på vores opbevaringslokationer.

Få et par gode råd med på vejen omkring pakning af flyttekasser.

 

Læs mere om opbevaringsrum til leje her

Vi har over 60 lagerhoteller fordelt over de fleste danske studiebyer
Du kan leje depotrum i alle størrelser. Priserne afhænger lidt af beliggenheden – det er nøjagtigt som med din studiebolig: Jo mere centralt placeringen er, jo højere er prisen. Du kan søge efter dit nye opbevaringsrum efter postnummer eller by eller bare ved at trykke på kortet.

Nettolager er her for at hjælpe dig, så du (og dine forældre) føler sig trygge. Vi synes, det er vigtigt, at du kommer godt i gang med dit nye studie - også selv om du ikke har fundet drømmeboligen endnu. Vi ved jo, at det bare ikke er sjovt at bo i et flyttelæs uden at have et sted at stille sine ting… Fik vi i øvrigt nævnt, at vi lige nu har 50 % rabat på den første måned ”husleje” mange steder?

Derudover har vores opbevaringsrum også alarm og videoovervågning og alle vores lagerhoteller er fugt- og temperaturregulerede. Forsikring er naturligvis inkluderet i prisen og dækker helt op til 100.000 kr. Du har adgang til dit lagerrum døgnet rundet, 365 dage om året!

Mand studerer ved computer