Pulterkammer Odense

Ved Nettolager finder du dit pulterkammer i Odense. Uanset hvad du skal have opbevaret, har vi løsningen med vores rum på mellem 1 m2 og 10 m2. Hvis dit behov ændrer sig undervejs, er det heller ikke noget problem at skifte til et større eller mindre rum.

Hvis du har brug for at måle pulterkammeret op på forhånd, eller du bare gerne vil se det, er du altid velkommen til at komme forbi. Du kan også bruge vores størrelsesguide til at danne dig et indtryk af, hvilket rum du har brug for.

Alle vores pulterkammere er opvarmede, så du undgår fugt og skader på dine ting. Du kan også få en alarm på rummet, så du ved, at dine ejendele altid er sikre.

Intet oprettelsesgebyr eller depositum

Du lejer selv dit rum via en selvbetjeningsskærm på lagerhotellet, så du kan gøre det i dit eget tempo. Hvis du alligevel får brug for hjælp, kan du altid ringe til os – døgnet rundt.

Du betaler hverken oprettelsesgebyr eller depositum, når du lejer et pulterkammer ved os. Der er ingen skjulte gebyrer, og du kommer aldrig til at betale mere, end hvad rummet i sig selv koster.

Ingen binding

For at gøre opbevaringen så simpel som muligt, er der ingen bindingsperiode på nogen af vores pulterkammere. Hvis du kun har brug for et pulterkammer i 14 dage, kan vi sagtens ordne det – og så betaler du også kun for 14 dage.

Når dit pulterkammer er tømt og hængelåsen fjernet, kan du opsige aftalen fra dag til dag.

Pulterkammer i Odense NV

Vi har åbnet en ny afdeling i Odense NV, hvor du kan leje mindre rum i størrelsen 1-3,6 m2. Det er perfekt, hvis du for eksempel mangler plads i kælderrummet eller skal opbevare din cykel tørt og sikkert over vinteren.

Find pulterkammer Odense

Kun 89 kr/m2/md

Industrivej 6
5792 Årslev

Telefon: 70 230 255

Læs mere om pulterrum Årslev

Kun 149 kr/m2/md

Hans Egedes Vej 3
5210 Odense NV.

Telefon: 70 230 255

Læs mere om pulterrum Odense NV