Pulterkammer Aarhus

Nettolager tilbyder et stort udvalg af pulterkammere i Aarhus. Vi har alt fra små skabe til store rum, så uanset hvad du skal have opbevaret, har vi løsningen. Hvis dit behov ændrer sig undervejs, er det heller ikke noget problem at skifte til et større eller mindre rum.

Du er altid velkommen til at komme og se pulterkammeret på forhånd, og du må også meget gerne måle op, så du er sikker på at få det rigtige rum.

Vores pulterkammere er mellem 1 m2 og 10 m2, og alle rum er opvarmede, så du undgår fugt og skader på dine ting. Du kan også få en alarm på rummet, så du ved, at dine ejendele altid er sikre.

Intet oprettelsesgebyr eller depositum på pulterrum

Ved os lejer du selv dit rum gennem en selvbetjeningsskærm, så du kan gøre det i dit eget tempo, og når du har tid. Hvis du alligevel får brug for hjælp, kan du altid ringe til os – døgnet rundt.

Du betaler hverken oprettelsesgebyr eller depositum, når du lejer et pulterkammer ved os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og du kommer aldrig til at betale mere, end hvad selve rummet koster.

Ingen binding

Vi vil gerne gøre opbevaring så simpelt som muligt.

Derfor er der ingen bindingsperiode på nogen af vores pulterkammere. Hvis du kun har brug for et pulterkammer i 14 dage, kan vi sagtens ordne det – og så betaler du også kun for 14 dage.

Bare dit pulterkammer er tømt og hængelåsen fjernet, kan du opsige rummet fra dag til dag.

Kun 96 kr/m2/md

Find pulterkammer Aarhus

Søren Nymarksvej 6
8270 Højbjerg, Aarhus

Telefon: 70 230 255

Se mere om pulterkammer Aarhus