Nem og bekvem opmagasinering af dine ting

Har du brug for nem og sikker opmagasinering af dit indbo eller dine møbler, så book et opbevaringsrum hos Nettolager. Det er billigt, nemt og hurtigt at få mere plads med vores Nettolager app, hvor du kan klare alle steps i processen selv.

 

Find depotrum til opmagasinering overalt i Danmark

Der kan være flere grunde til, at pladsen i dit hjem er blevet for trang. Flytning, familieforøgelse, arvegods, tøj, fritidsinteresser… Alle dimensioner af livet kan optage plads i kortere eller længere tid. Netop derfor er opmagasinering en perfekt løsning på dine pladsproblemer. Nettolager tilbyder moderne lagerhoteller over hele landet. Vi har i øjeblikket mere end 65 lagerhoteller, og der kommer løbende nye til. Med så stor en kapacitet, har vi helt sikkert et depotrum, der passer til dig. Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, så er der mange fordele ved at vælge Nettolager.

 

Find opmagasinering her

 

 

Beskyttelse mod fugt og kulde

Nettolager tilbyder sikker opbevaring af dine ejendele i vores opvarmede og fugtkontrollerede opbevaringsrum. Her kan du trygt opbevare møbler og indbo året rundt. Du skal ikke frygte fugtskader, vandskader eller skimmel, som kan være et problem ved opmagasinering i kælderrum, garagen eller laden. I vores opbevaringsrum er der en konstant luftfugtighed på cirka 55 %, og i vinterhalvåret når temperaturen ikke under 5-7 grader. Vores lagerrum er derfor yderst velegnede til opmagasinering af indbo som for møbler, skitøj, babyudstyr, arvegods, bøger, fotos og malerier. Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at opmagasinere hos os.

 

Opbevaringsrum i flere forskellige størrelser

Hos Nettolager har vi rum i alle størrelser. Fra de helt små på 1-2 kvadratmeter til dig, der kun har nogle få ting, der skal gemmes af vejen, til de store opbevaringsrum på over 10 kvadratmeter til dig, der skal opmagasinere møbler, maskiner eller effekter. Det er forskelligt fra lagerhotel til lagerhotel, hvor store rum der er tilgængelige. Du kan til enhver tid se på app’en, hvilke størrelser rum der er ledige på de enkelte lagerhoteller. 

 

Tjek ledige rum på dit ønskede lagerhotel her

Moderne lagerhoteller med fokus på sikkerhed

Når du lejer et depotrum hos Nettolager, er dine ting i sikre hænder. Hele området er indhegnet og videoovervåget. For at komme ind i Nettolagers afdelinger skal man enten benytte vores app eller SMS. Der er en alarm på alle opbevaringsrum, som betjenes af lejeren. Herudover er forsikring, med en dækning på op til 100.000 kr., inklusiv i prisen, når booker et opbevaringsrum hos Nettolager. Døren ind til dit opbevaringsrum aflåses med en sikkerhedsgodkendt hængelås. Du kan altså være helt tryg ved at leje et rum til opbevaring hos os.

Du har adgang til dit rum døgnet rundt

Har du brug for sikker opmagasinering af dine ejendele eller et ekstra lager til din virksomhed, så er vores koncept perfekt. Nettolager er baseret på selvbetjening, hvilket gør vores opbevaringstilbud hurtigt, nemt og billigt. Herudover har vores lagerhoteller døgnåbent, så du har adgang til dit rum på alle tidspunkter af døgnet, året rundt.

Adgang døgnet rundt via vores app eller SMS

Nem og bekvem opmagasinering af møbler

Hos Nettolager undgår du smalle kælder- og loftstrapper, hvor det er umuligt at bugsere større møbler og effekter ind og ud. Her kan du i stedet køre dine ting så tæt på porten som muligt og læsse af og på. Du kan låne vogne eller palleløftere til at manøvrere dine møbler eller flyttekasser på plads. Det er nemt at komme rundt i vores lagerhoteller takket være de brede gange uden dørtrin. Der er også højt til loftet – helt præcist 2,7 meter.

 

50 % rabat på den første måned

På udvalgte lagerhoteller betaler du kun halv pris for de første to måneders leje. Vælg ”tilbud” i søgefilteret, når du søger opbevaringsrum og se de skarpe priseksempler. Hvis du kun ønsker at benytte dig af opbevaringsrummet i de to måneder, står det dig frit for at opsige rummet.

 

Find priser på opmagasinering her

 

Intet depositum, binding eller skjulte gebyrer

Nettolager opkræver ingen skjulte gebyrer i forbindelse med vores services. Vi har heller ej hverken depositum eller bindingsperiode på opmagasinering. Når du lejer et rum hos os, skal du kun betale for de dage, du bruger rummet. Du kan opsige rummet fra dag til dag - enten på app’en eller ved at logge på vores hjemmeside. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet.

; ;