Opbevaringsrum til leje

Er du ved at drukne i ting og sager hjemme i lejligheden eller huset? Er dine ting endt med at eje dig frem for omvendt? Hos Nettolager kan du leje et opbevaringsrum til alle de ting, du ikke har plads til hjemme.

 

Vores lagerhoteller er moderne indrettet med gode faciliteter, da vi har stor fokus på sikkerhed. Vi tilbyder dig den bedste opbevaring af dine ting – tilmed til lave og gennemskuelige priser.

 

Du vil sandsynligvis opleve at leje af opbevaring kan føre flere gode ting med sig. Du bliver pludselig fri af en masse fysisk rod – og med det måske også en god portion mentalt rod. Det, at omgive sig med for mange ting, kan virke hæmmende for afstresning, kreativitet og livsglæde. Lej opbevaring hos Nettolager og få friheden tilbage.

 

Lej et opbevaringsrum i nærheden af dig

Vores lagerhoteller er placeret over det meste af Danmark, så du kan helt sikkert finde lige det opbevaringsrum, der passer dig. Vi har gjort det let for dig: På vores søgeside kan du finde lagerhoteller ud fra postnummer eller by, og du kan se størrelser og priser på opbevaringsrummene.

 

Find opbevaring her

 

Leje af opbevaringsrum på app eller hjemmeside

Nettolager har en app, som gør det nemt at leje et opbevaringsrum. Så snart du har installeret app’en på din telefon og slået lokalitetstjenester til, søger den automatisk efter de nærmeste lagerhoteller. App’en vil finde lagerhoteller i nærheden af, hvor du opholder dig på det givne tidspunkt, men du kan også søge ved at indtaste postnummer eller by. Det samme gør sig gældende, når du benytter vores hjemmeside.

 

Vi har mere end 70 lagerhoteller i Danmark, så der er som regel ikke langt til dit nærmeste Nettolager. Når du har valgt det ønskede lagerhotel i app’en eller på hjemmesiden, kan du på forhånd tjekke ledige rum, størrelser på de ledige rum, prisen på opbevaringsrummet og hvilken port, du skal ind af, når du tager ud til Nettolager for at leje opbevaring af dine ting.

 

Lej opbevaringsrum via app

Når du ankommer til lagerhotellet, finder du dit ønskede opbevaringsrum. Inden du flytter dine ting ind, skal du booke og betale rummet via app’en. Når du har flyttet dine ting ind, aflåser du rummet med en sikkerhedsgodkendt hængelås, som du enten selv medbringer eller køber hos Nettolager til 100 kr.

 

Det er trygt og sikkert at leje opbevaringsrum hos Nettolager

Du kan trygt opbevare dine ejendele i vores sikre lagerhoteller. Der er alarm på alle opbevaringsrum, som betjenes af lejer via app’en. Døren ind til dit opbevaringsrum aflåser du selv med en sikkerhedsgodkendt hængelås. Forsikring er med i prisen, og du er automatisk dækket op til 100.000 kr. ved leje af rum til opbevaring hos Nettolager. Forsikringen tegner du samtidig med, at du betaler for dit rum. Herudover er området videoovervåget og for at komme ind gennem hovedporten på Nettolagers afdelinger, skal man enten benytte vores app eller sende en SMS.