Østsjælland

Nettolager tilbyder opbevaringsrum på Østsjælland i højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er egnede til private såvel som erhverv, som har brug for en fleksibel opbevaringsløsning. Der er alarm, fugt-/temperaturregulering og videoovervågning døgnet rundt. Vi har lokaler til forskellige behov og du kan tage ud og måle rum op inden du lejer dem.

Rum fra 120 kr /md.*

Roskilde

Håndværkervej 80

Vælg lager
Rum fra 120 kr /md.*

Roskilde

Industrivej 6A

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Køge

Tigervej 12-14

Vælg lager
Rum fra 80 kr /md.*

Herfølge

Grønlandsvej 17

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Østsjælland – Opmagasinering hos Nettolager

Står du og mangler opbevaringsplads grundet flytning, du har arvet møbler eller en hel anden grund? Så kig nærmere på Nettolagers mange lagerhoteller på Østsjælland. Vi tilbyder professionel og billig opbevaring på hele Sjælland.

 

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at opmagasinere nogle af dine ting. Hvis du skal flytte til en mindre lejlighed, flytte sammen med kæresten eller motorcyklen skal stå sikkert og tørt vinteren over. Langt de fleste af os har brug for ekstra opbevaringsplads i en periode, men vi er ikke alle så heldige at have et depotrum tilgængelig i den ejendom, vi bor i. Nettolager ønsker at være dit foretrukne valg af billig opbevaring på Sjælland.

 

Ingen binding, depositum eller skjulte gebyrer

Det er ærgerligt at betale for noget, man ikke bruger. Derfor kræver Nettolager heller ikke depositum, gebyrer eller en bindingsperiode på vores lagerrum. Hvis du opsiger og fraflytter dit opbevaringsrum d. 14. i måneden, skal du ikke betale for de resterende 16 dage i måneden. Du får herimod penge retur for det beløb, vi har trukket den 1. i måneden. Denne service kommer dig til gode, hvis du ikke på forhånd ved, hvor lang tid du skal bruge rummet.

 

Er det sikkert at opbevare sin ejendele?

Vi har altid fokus på at sikkerheden er i top – uanset om det gælder indbrud eller skader. Vores lagerhoteller er sikret med videoovervågning både på området og indenfor i afdelingen. For at kunne åbne porten til lagerbygningen skal man være lejer og benytte sig af vores app. Der er alarm på alle rum, som man selv slår fra via app’en og døren til rummet skal aflåses med en forsikringsgodkendt hængelås. Forsikring er inkluderet i prisen hos os og der er en automatisk dækning på op til 100.000, -.

 

Billig opbevaring Sjælland

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også downloade vores app på Google Play eller App Store. Så er du klar til at søge efter billig opbevaring og ledige lagerrum på Sjælland.