"

Lolland-Falster

Nettolager har lagerhoteller placeret flere steder I Lolland-Falster i højeste kvalitet. Vi har åbent døgnet rundt, da du ikke er afhængig af en reception. Du kan altså komme til dine ejendele, når det passer dig. Vi har fokus på sikkerhed og vores lagerhoteller har overvågning, er opvarmede og der er alarm på alle vores rum.

Rum fra 125 kr /md.*

Maribo

Victor Kolbyes Vej 17

Vælg lager
Vi kommer til byen

Nakskov

Østre Bouldevard 5

NYT lagerhotel

Skriv dig allerede nu på venteliste

Kom på venteliste
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Opbevaringsrum - Lolland-Falster

Lolland-Falster er en del af sydhavsøerne og området har store kyststrækninger – bl.a. ud til Smålandsfarvandet og Østersøen. Om sommeren er der masser af turister i området, dels på grund af de store sommerhusområder og dels på grund af de forskellige attraktioner.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Oftest bruger man lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden man bor i eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Da vi har opvarmede og tørre lokaler kan man også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.

 

Billig opbevaring på Lolland-Falster

I vores lagerhoteller på Lolland-Falster finder du rum som varierer i størrelse fra 1m2 og op til 10m2. Du styrer det hele selv fra vores app – dette gælder både adgang til lagerhotel, bookning af rum og når du skal slå alarm til/fra. Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også downloade vores app på Google Play eller App Store. Så er du klar til at søge efter billig opbevaring og ledige lagerrum på Sjælland.

 

Lolland-Falster – Opmagasinering gjort nemt

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en.

;