Aarhus

Nettolager tilbyder lagerrum i Aarhus i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller har overvågning, er temperatur- og fugtreguleret, og der er alarm på alle vores rum. Vi har døgnåbnet og du betjener selv lagerhotellet med vores app.

Rum fra 110 kr /md.*

Aarhus N

Jens Olsens Vej 21

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Højbjerg

Søren Nymarks Vej 6

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

OPBEVARING AARHUS

Vi gør det let for dig at få tryg og sikker opbevaring af dine ting. Hos Nettolager tilbyder vi temperatur- og fugtregulerede depotrum i alle størrelser, som du kan leje fra dag til dag. Vi har ingen bindingsperiode, depositum eller gebyrer. Uanset om du har behov for kortvarig opmagasinering af dine ejendele, et ekstra depotrum til havemøbler, sommerdæk og vintertøj eller et fjernlager til din virksomhed, så kan Nettolager hjælpe. Vi er er den mest fleksible løsning for opbevaring i Århus og omegn. Alle Nettolagers afdelinger er døgnåbne, så du kan flytte ind og ud, når det passer dig.

 

Gode muligheder for opbevaring i Aarhus

Nettolager har to moderne lagerhoteller i Århus. Det ene er beliggende i den nordlige del af Århus, og placeringen er ideel i forhold til Djurslandmotorvejen og de store hovedveje ind og ud af Århus. Her får du nem og hurtig opbevaring i Århus N, tæt på bydelene Risskov og Lisbjerg samt Århus Universitetshospital – i daglig tale Skejby Sygehus. Den anden mulighed for moderne opbevaring i Århus befinder sig i bydelen Højberg i den sydlige del af Århus. Denne del af Århus er smukt beliggende tæt på skov og strand og er blandt andet kendt for seværdigheder som Tivoli Friheden, Marselisborg Slot, Marselisborg Dyrehave og Moesgaard Museum.

 

Mangler du plads til dine ting?

De fleste kender til overfyldte skabe og skuffer. For eksempel når julepyntet skal pakkes væk og pludselig fylder mere end man husker. Det kan også være flyverdragterne, de varme striktrøjer og de tunge vinterstøvler. Alt sammen vigtige ting - men ting, der fylder! Og du har ikke glæde af dem, når de ikke er i brug. Hos Nettolager kan du leje det ekstra pulterkammer, du mangler i dit hjem. Vi tilbyder opbevaringsrum helt ned til 1 m2. Fordelen ved professionel opbevaring er, at du ikke skal frygte om kulde, varme, vand eller skadedyr ødelægger dine ting. Hos os er dine ting sikret mod frost, varme og fugt, og du kan trygt overlade tyverisikringen til os. Alle vores lagerhoteller er udstyret med overvågningskameraer og topmoderne alarmsystemer. Skift de overfyldte skabe, skuffer, kælderrum eller loftsrum ud med Nettolagers professionelle og billige opbevaring i Århus.

 

Opbevaring Århus uden binding

Nettolager har opbevaringsrum fra 1 m2 og op til 20-25 m2, afhængig af den enkelte afdeling. Hos os betaler du pr. m2, så du aldrig betaler for mere end den plads, du bruger. Skulle dit behov blive enten mindre eller større, kan du nemt booke et mere passende rum og flytte dine ting over samme dag. Vi har ingen bindingsperiode, så det står dig frit for at opsige rummet fra dag til dag. Du skal blot huske at tømme rummet og fjerne hængelåsen, så rummet er klar til en anden lejer.

 

Book dit opbevaringsrum på vores app

Det er nemt at booke lagerrum hos Nettolager med vores app. Download app’en til din mobiltelefon, og du er klar til at booke dit rum. Når du er logget ind på app’en vil den søge efter de nærmeste lagerhoteller. Vælg dit ønskede lagerhotel og undersøg hvilke størrelser rum, der er tilgængelige. Når du er klar til at flytte dine ting ind på lagerhoteller, booker og betaler du for rummet i app’en. Du bliver guidet hele vejen gennem processen. Når du er færdig med dit rum, opsiger du det ligeledes i app’en.