Opbevaring uden binding

Hos Nettolager er det nemt, sikkert og billigt at få ekstra plads til dine ting. Vi tilbyder dig den bedste opbevaring af dine ting til lave og gennemskuelige priser. Vi har lagerhoteller over det meste af Danmark, så du kan helt sikkert finde et, der passer dig.

 

Find opbevaring i nærheden af dig

Vi har gjort det let for dig at finde opbevaringsmuligheder, der passer til dine ønsker og behov. På vores søgeside kan du finde lagerhoteller i nærheden af dig, se størrelser og priser på opbevaringsrummene. Vi har lagerhoteller mange steder i Danmark, så der er som regel ikke langt til dit nærmeste Nettolager. Du vælger selv, hvilket et du foretrækker.

 

Find opbevaring her

 

Tryg og sikker opbevaring

Det skal være trygt for dig at opmagasinere dine ting hos os. Derfor er alarm og forsikring inkluderet i lejen, når du booker et opbevaringsrum hos Nettolager. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. på din forsikring, som tegnes samtidig med betalingen for dit rum, hvis du har en hængelås på rummet. Derudover er videoovervågning på området og inde i selve lagerhotellet.

 

For at komme ind gennem hovedporten på Nettolagers afdelinger, skal man enten benytte vores app eller sende en SMS. Dette logges i vores systemer. Der er alarm på alle opbevaringsrum, som udelukkende kan betjenes af lejer og eventuelle brugere på profilen. Disse skal man selv oprette og godkende. Døren ind til dit opbevaringsrum aflåses med en sikkerhedsgodkendt hængelås.

 

Du kan altså være helt tryg ved at leje et rum til opbevaring hos os.

 

Rene og tørre opbevaringsrum

Alle vores lagerhoteller er temperatur- og fugtregulerede, hvor du trygt kan opbevare dine ejendele. Vores depotrum er derfor yderst velegnede til opmagasinering af indbo som møbler, vintertøj, cykler, skiudstyr, musikinstrumenter, bøger og arvegods.

 

Praktiske opbevaringsrum og afdelinger

Desuden er det ganske nemt at komme rundt i de brede gange i vores lagre, som også har højt til loftet – helt præcist 2,7 meter. Du kan låne vores kundevogne til at manøvrere dine kasser og ting på plads.

Tryg og sikker opbevaring

Få 50% rabat på den første måneds opbevaring

udvalgte lagerhoteller betaler du kun halv pris på den første måneds leje. Vælg ”tilbud” i søgefilteret, når du søger opbevaringsrum og se de skarpe priseksempler på opbevaring. Hvis du kun ønsker at benytte dig af opbevaringsrummet i den ene måned, står det dig frit for at opsige rummet. Vi har ingen binding.

 

Find priser på opbevaring her

 

Ingen bindingsperiode

Når du lejer et rum til opbevaring hos Nettolager, skal du kun betale for de dage, du bruger rummet. Vi har ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit rum fra dag til dag. Du kan opsige rummet på app’ en eller logge ind på vores hjemmeside og opsige lejeaftalen med samme dags virkning. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet.

 

Du har adgang til dit rum døgnet rundt

Nettolager har døgnåbent, så du kan flytte dine ting ind og ud, når det passer dig. Vi synes, det skal være nemt og fleksibelt at være lejer hos os. Derfor kan du komme ind til dit opbevaringsrum døgnet rundt, året rundt. Vores kundeservice er på telefonen døgnet rundt, dog kun for akutte henvendelser mellem kl. 18.00 - 8.00.

 

Klar det hele fra din mobil

Når du først har installeret Nettolagers app på din telefon, kan du klare alt fra booking til betaling og styring af alarmen via mobiltelefonen. Når du er logget ind på Nettolagers app, søger den automatisk efter de nærmeste lagerhoteller. Når du har valgt det ønskede lagerhotel, kan du på forhånd tjekke:

  • Ledige rum
  • Størrelser på de ledige rum
  • Hvilken port du skal ind af
  • Hvad opbevaringsrummet koster

 

Når du står ude ved lagerhotellet, booker du dit opbevaringsrum og betaler via app’ en eller via Nettolager.dk. Du har adgang til rummet med det samme. Selve rummet aflåser du med en sikkerhedsgodkendt hængelås samme dag, som du selv kan medbringe eller købe hos os til 100 kr. På app’ en kan du også til- og frakoble alarmen.

 

 

Kontakt os

Vil du høre mere om opbevaring hos Nettolager, så kontakt os på 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

Kundeservice: kl. 8-18. alle ugens dage.

Bogholderi: kl. 9-15. alle hverdage

Akuttelefon: kl. 18-08.  alle ugens dage.

Kontakt mig vedr. opbevaring 

Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
;