"

Opbevaring uden binding

Hos Nettolager er det nemt, sikkert og billigt at få ekstra plads til dine ting. Vi tilbyder dig den bedste opbevaring af dine ting til lave og gennemskuelige priser. Vi har lagerhoteller over det meste af Danmark, så du kan helt sikkert finde et, der passer dig.

 

Find opbevaring i nærheden af dig

Vi har gjort det let for dig at finde opbevaringsmuligheder, der passer til dine ønsker og behov. På vores søgeside kan du finde lagerhoteller i nærheden af dig, se størrelser og priser på opbevaringsrummene. Vi har lagerhoteller mange steder i Danmark, så der er som regel ikke langt til dit nærmeste Nettolager. Du vælger selv, hvilket et du foretrækker.

 

Find opbevaring her

 

Tryg og sikker opbevaring

Det skal være trygt for dig at opmagasinere dine ting hos os. Derfor er alarm og forsikring inklusiv i prisen, når booker et opbevaringsrum hos Nettolager. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. på din forsikring, som tegnes samtidig med betalingen for dit rum. Der er videoovervågning på området og inde i selve lagerhotellet. For at komme ind gennem hovedporten på Nettolagers afdelinger, skal man enten benytte vores app eller sende en SMS. Der er alarm på alle opbevaringsrum, som betjenes af lejer. Døren ind til dit opbevaringsrum aflåses med en sikkerhedsgodkendt hængelås. Du kan altså være helt tryg ved at leje et rum til opbevaring hos os.

 

Rene og tørre opbevaringsrum

Alle vores moderne lagerhoteller tilbyder opvarmede og fugtkontrollerede opbevaringsrum, hvor du trygt kan opbevare dine ejendele uden at frygte fugt eller skimmel. Der er i vinterhalvåret en temperatur på omkring 5-7 grader. Vigtigst af alt er affugterne, som sørger for en konstant luftfugtighed på cirka 55 %. Vores depotrum er derfor yderst velegnede til opmagasinering af indbo som møbler, vintertøj, cykler, skiudstyr, musikinstrumenter, bøger og arvegods. Desuden er det ganske nemt at komme rundt i de brede gange i vores lagere, som også har højt til loftet – helt præcist 2,7 meter. Du kan låne vogne eller palleløftere til at manøvrere dine kasser og ting på plads.

Tryg og sikker opbevaring

Få 50 % rabat på den første måned opbevaring

På udvalgte lagerhoteller betaler du kun halv pris på de første to måneders leje. Vælg ”tilbud” i søgefilteret, når du søger opbevaringsrum og se de skarpe priseksempler på opbevaring. Hvis du kun ønsker at benytte dig af opbevaringsrummet i de to måneder, står det dig frit for at opsige rummet. Vi har ingen binding.

 

Find priser på opbevaring her

 

Ingen bindingsperiode

Når du lejer et rum til opbevaring hos Nettolager, skal du kun betale for de dage, du bruger rummet. Vi har ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit rum fra dag til dag. Du kan opsige rummet på app’en eller logge på vores hjemmeside og opsige lejeaftalen med samme dags virkning. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet.

 

Du har adgang til dit rum døgnet rundt

Nettolager har døgnåbent, så du kan flytte dine ting ind og ud, når det passer dig. Vi synes, det skal være nemt og fleksibelt at være lejer hos os. Derfor kan du komme ind til dit opbevaringsrum døgnet rundt, året rundt. Vores kundeservice er på telefonen døgnet rundt, dog kun for akutte henvendelser mellem 18.00 - 08.00.

 

Klar det hele fra din mobil

Når du først har installeret Nettolagers app på din telefon, kan du klare alt fra booking til betaling og styring af alarmen via mobiltelefonen. Når du er logget ind på Nettolagers app, søger den automatisk efter de nærmeste lagerhoteller. Når du har valgt det ønskede lagerhotel, kan du på forhånd tjekke:

  • Ledige rum
  • Størrelser på de ledige rum
  • Hvilken port du skal ind af
  • Hvad opbevaringsrummet koster

 

Når du står ude ved lagerhotellet, booker du dit opbevaringsrum og betaler via app’en. Du har adgang til rummet med det samme. Selve rummet aflåser du med en sikkerhedsgodkendt hængelås, som du selv kan medbringe eller købe hos os til 100 kr. På app’en kan du også til- og frakoble alarmen.

 

 

Kontakt os

Vil du høre mere om opbevaring hos Nettolager, så kontakt os på 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

Ja tak, kontakt mig vedr. opbevaring 

Vi bruger dine oplysninger til at tage kontakt til dig, så vi kan hjælpe med råd og vejledning. Dine data bliver automatisk slettet efter en måned og videregives ikke. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.
; ;