Hvad er den bedste opbevaring af møbler?

Det er bedst at opbevare møbler et sted, hvor der rent, tørt og god plads, så du undgår fugt og skimmel på materialet. Det er en god ide at skille møblerne ad og pakke de enkelte dele ind i bobleplast, bølgepap eller flyttetæpper. Så er risikoen for stød og skader mindre, når møblerne håndteres under flytningen. Der er dog møbler, der ikke tåler at blive skilt ad – og som bør transporteres, som de er. Skab dig et overblik over møblerne inden nedpakning og flytning.

 

Har du brug for et opbevaringsrum? Nettolager tilbyder opbevaring af møbler på Sjælland, Jylland og Fyn.

 

Se alle lagerhoteller her

 

Dame i Nettolager-rum

Opbevaring af møbler i kort tid eller en længere periode?

Der kan være flere grunde til, at du har brug for at opbevaring af møbler i en periode: Flytning, renovering, sammensmeltningen af to hjem, udlandsophold eller ophold på højskole. Uanset grunden er det en god mulighed at skabe lidt ro på processen ved at sikre sine møbler og ejendele i et lagerrum, der er opvarmet, tørt og dækket af forsikringen. Det behøver ikke engang at være dyrt!

 

Guide til stressfri flytning

 

 • Flytning
  Det kan sagtens være en god oplevelse at flytte, selvom tanken giver de fleste sved på pande. Hvis du gerne vil lette processen, så planlæg flytningen i god tid - i den rigtige rækkefølge. Ryd op og sortér, før du begynder at pakke. Få hjælp til denne proces af en ven, som er god til at sætte fut i processen og ikke dvæler for længe ved tingene. Hvis du skal slutrengøre og male boligen, inden du forlader den, er det en kæmpe hjælp at have et sted at gøre af flyttekasser og møbler, der står i vejen. Her kan Nettolager være din løsning på kortvarig opbevaring af møbler og ejendele. På den måde kan du afslutte kapitlet i det gamle hjem i god ro og orden og tag hul på det nye fra dag 1.

 

 • Renovering
  For manges vedkommende er selve opbevaringen af møblerne en vigtig del af planlægningen, når man står foran en stor renovering eller ombygning af hus eller lejlighed. Sådan en renoveringsproces tager lang tid og sviner, så det kan være nødvendigt at redde nogle af sine kæreste møbler og ejendele i sikkerhed, inden det går i gang.

 

 • To hjem bliver til ét
  To familier skal bringes sammen under ét og samme tag. Det kan ikke undgå at skabe en overflod af møbler. Det kan være svært at overskue på forhånd hvilke møbler, der passer ind i det nye hjem. Derfor er det en god ide med en ”mellemlanding” med opbevaring af møbler. Så kan I på et senere tidspunkt tage beslutning om, hvilke møbler der skal stå i jeres nye, fælles hjem. Hos Nettolager kan I leje et opbevaringsrum for en kort bemærkning uden at betale for en hel måned. Benytter I kun rummet i 3 dage, betaler I kun for 3 dage.

 

 • Udlandsophold eller skoleophold i længere tid
  Skal du ud og rejse i længere tid, på højskoleophold eller tage en uddannelse i udlandet, sparer du en masse penge på husleje ved at opsige lejligheden imens. Men hvad med opbevaring af møbler, indbo og ejendele? Det kan du trygt overlade til Nettolager. Vi tilbyder billig og sikker opmagasinering i hele landet. Hvis du er væk i en længere periode, kan det betale sig for dig at undersøge priserne på de omkringliggende afdelinger. Nettolager tilbyder opbevaring af møbler i de store byer som København, Odense og Århus, men det er ofte i provinsen, at du finder de billigste priser. Brug vores hjemmeside til at finde den billigste møbelopbevaring på Sjælland, Fyn eller Jylland.

 

Pakning, flytning og opbevaring af møbler

Det er hård kost for dine møbler at blive håndteret og transporteret i bil eller trailer under en flytning. Her kan du læse om, hvordan du bedst beskytter dine møbler og dit indbo under opbevaringen på et lagerhotel.

 

 • Større møbler skilles ad
  Større møbler som sengerammer, sofaer og spiseborde er nærmest umulige at håndtere, hvis de ikke er skruet fra hinanden. Derfor er det en god ide at starte med at skrue de store møbler fra hinanden. Så får du nemt et overblik over hvor meget møblerne fylder, og hvordan de bedst beskyttes under flytningen.

 

 • Pas på løsdele
  Møblerne er ikke meget værd, hvis der mangler skruer, når de skal samles igen. Læg derfor skruer og alle løsdele i en pose for sig og skriv udenpå posen hvilket møbel, de tilhører.

 

 • Pak møblerne godt ind
  Skån hjørner og kanter på dine møbler ved at pakke dem ind i bølgepap, bobleplast og flyttetæpper. Madrasser, sofapuder og tæpper pakkes i plastikbetræk.

 

 • Tag højde for flytning og opbevaring, når du klargør dine møbler
  Tænk på, hvad der er plads til i traileren eller flyttevognen, når du pakker møblerne. Mål både højde og bredde på møblerne. Indstil dig på at køre flere ture med flyttelæs, frem for at forsøge at presse flere møbler sammen end godt er.

 

 • Hvor stort skal mit opbevaringsrum være?
  Når alle møbler og flyttekasser er pakket sammen, kan du danne dig et overblik over, hvor mange kvadratmeter møbelopbevaring, du har brug for. På Nettolagers hjemmeside kan du finde vores pladsberegner og se, hvad der er plads til i de enkelte rum. Alle vores rum har en minimum lofthøjde på 2,5 meter, og døren ind til opbevaringsrummet er 1 meter bred.

Tjek hvor meget plads vores anbefaling siger

Boligareal

Er dit hus normalt møbleret og på 0 m2
anbefaler vi dig et lagerrum på

0 m2

 • Du kan altid opgradere dit rum til et større
  Når vi taler om opbevaring af møbler, er det lidt sværere end med flyttekasser at vide, hvor meget plads, du skal bruge. Men du kan altid booke et ekstra lagerrum eller opgradere til et større, hvis du har været for optimistisk med størrelsen. Da du betaler pr. kvadratmeter og ikke pr. rum, koster det dig ikke ekstra at booke flere rum.