Opbevaring Vallensbæk Strand

Egeskovvej 1, 2665 Vallensbæk Strand - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Lagerhotel Vallensbæk Strand – opbevaring København

Nettolager tilbyder den billigste pris på opmagasinering nær København. På vores lagerhotel Vallensbæk Strand kan du leje et billigt og tørt depotrum i den rette størrelse til dine møbler.

Følg vores størrelsesguide, så du finder den helt rigtige størrelse på dit opbevaringsrum. Der er jo ingen grund til at betale for mere, end du skal bruge. Når du har valgt, om du for eksempel ønsker en forsikring på dit rum, får du en samlet pris pr. måned. Du klikker bestil, udfylder med dine oplysninger og sender til os. Herefter kontakter vi dig, så du hurtigst muligt kan flytte ind.

Mens du venter, anbefaler vi dig, at du downloader vores app, som du finder i Google Play eller Apple App Store. Herfra kan du foretage ændringer og opsige dit rum, når du ikke skal bruge det længere.

Husk, at du altid kan ændre på dine valg, hvis du ombestemmer dig undervejs. Og når du har tømt dit depotrum og fjernet din hængelås på døren, kan du opsige rummet. Herefter stopper vi din betaling – også selvom du kun har brugt opbevaringsrummet i 4 dage. Det giver dig en fleksibel og billig opbevaringsløsning.

Opbevaring tæt ved Lagerhotel Vallensbæk Strand