Opbevaring Odense NV

Hans Egedes Vej 3, 5210 Odense - rutevejledning

Tilbud

Tilbudspris: 26 kr./m³/md. de første 4 mdr. Normalpris fra: 33 kr./m³/md.

1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Normalpris: pr. måned
Tilbudspris: pr. måned

Sikkerhedspakke: pr. måned

Total (første 4 mdr.): pr. måned
Herefter: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billig opbevaring i Odense NV

Hos Nettolager i Odense NV tilbyder vi en rigtig god pris på opbevaring af dine møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Odense NV kan du nemt og bekvemt leje dit eget pulterrum i lige præcis den størrelse, du har brug for. Uanset om du skal opbevare havemøblerne eller hele din lejlighed, har vi det rigtige pulterkammer til dig. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et lagerrum, der matcher dine behov.

Fordele ved Nettolager

Hos Nettolager i Odense NV betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr, og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tomt, og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det. Det giver dig en yderst fleksible løsning, når du skal have opmagasineret dine møbler i Odense.

Sikkerheden er i top

Når du har valgt et pulterkammer, skal du låse det med en stærk hængelås. Du har alarm på dit rum, så dine ting altid er i sikkerhed. Nettolager har en fast aftale med G4S, som du kan kontakte, hvis din alarm går i gang.

Dit lagerrum er lavet af solidt stål, og indgangen til selve lagerhotellet er sikret med en talkode, som jævnligt bliver skiftet, så uvedkommende ikke kan komme ind i bygningen.

Opbevaring Årslev

Nettolager har også et lagerhotel i Årslev beliggende cirka 30 minutter fra Odense. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.