Opbevaring Næstved Holsted Park

Holsted Park 14, 4700 Næstved - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billigt lagerhotel Næstved

Vidste du, at du kun betaler for det antal dage, du bruger depotrummet i Nettolagers lagerhotel Næstved? Det giver dig en fleksibel løsning, der passer til dine behov.

I marts 2015 åbnede Nettolager et nyt lagerhotel i Næstved på Holsted Park 14 til opbevaring af indbo, møbler m.v. Her kan du leje et billigt depotrum til møbelopbevaring. Lagerhotellet er temperaturstyret, fugtkontrolleret og videoovervåget.

Du har altid nem adgang til lagerhotellet og dit eget depotrum. Lagerhotel Næstved er beskyttet med kode, som du kan styre med din mobiltelefon. Via hænglås på pulterrummet sikrer du, at det kun er dig, der har adgang.

Ring på 70 230 255 og bestil et ledigt opbevaringsrum i Næstved allerede i dag eller bestil her på siden. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Billigere opbevaring end lagerhotel Næstved

I Nettolagers lagerhotel Skælskør og lagerhotel Høng kan du leje endnu billigere opbevaringsrum end i Næstved. Lagerhotel Skælskør ligger ca. 30 minutter i bil fra Lagerhotel Næstved, og hvis du har brug for opbevaring i en lidt længere periode, er der penge at spare dér.