Opbevaring Køge

Tigervej 14, 4600 Køge - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billig og tryg opbevaring for dig

Nettolager Køge tilbyder billig og sikker opbevaring på vores lagerhotel i Køge. På vores lagerhotel på Tigervej 14 kan du leje mange forskellige størrelser opbevaringsrum, og du vælger selv, hvilket rum der passer til dine behov. Skulle din situation ændre sig, kan du nemt flytte til et større eller mindre depotrum.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse opbevaringsrum der matcher mængden af dine ting, kan du benytte vores størrelsesguide her på siden. Du er også velkommen til at besøge vores lagerhoteller og depotrum, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, og du må gerne måle op, så du er sikker på at finde den rigtige størrelse.

Sikre og temperaturstyrede lagerhoteller

Nettolager Køge er din mulighed for hurtigt og sikkert at få opbevaret dine sager. Alle vores depotrum er nemlig temperaturstyrede og bliver dagligt fugtkontrollerede. Det er din sikkerhed for en tryg og tør opbevaring, mens vi opmagasinerer dine ting.

Alle opbevaringsrummene aflåses med hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås ved os, men du er også velkommen til at bruge din egen. Alle vores opbevaringsrum er konstrueret i solidt stål, og selve indgangen til lagerhotellet er sikret med en kode, som bliver skiftet med jævne mellemrum. På den måde undgår du, at der kommer udbudne gæster i lagerhotellet.

Bestil dit opbevaringsrum her. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Nettolager Køge!