Opbevaring Holbæk

Østerled 28F, 4300 Holbæk - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Lagerhotel i Holbæk

I Holbæk finder du et af vores self storage lagerhoteller. Self storage er billig opbevaring, hvor du kan gemme overflødige ting af vejen eller opbevare dine møbler under en flytning. Ved Nettolager i Holbæk kan du nemt og hurtigt leje et billigt, alarmsikret og temperaturreguleret opbevaringsrum.

Opbevaring med fordele

Vores lagerhotel er billigt, fordi vi lader dig om at administrere din brug af depotrummet. Du bestiller her på hjemmesiden, når du har fundet et opbevaringsrum, der passer til dine møbler, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for et ledigt rum.

Når du har fyldt rummet og sat hængelås på døren, er rummet dit. Du kan få adgang til depotrummet hele døgnet, da du får adgang til lagerhotellet via kode. På den måde slipper du for at rive en hel dag ud af kalenderen, når du skal bruge dine ting, da du nemt kan tilgå lagerhotellet på alle tider af døgnet.

Billig og fleksibel opmagasinering

Du betaler hverken oprettelsesgebyr eller binder dig for en bestemt periode. Du betaler altså kun for den tid, du bruger rummet. Hvis du bare har brug for opbevaring i et par uger, kommer du derfor ikke til at betale for flere måneder. Det er billig og fleksibel opmagasinering. Kontakt os i dag!