Opbevaring Hillerød

Københavnsvej 31, 3400 Hillerød - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billig opmagasinering Hillerød, Nordsjælland

Nettolager kan tilbyde en rigtig god pris på opbevaring og opmagasinering af møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Hillerød kan du leje dit helt eget billige opbevaringsrum. Og du betaler kun for den periode, du bruger rummet.

Opbevaringsrummene aflåses med en solid hængelås, og der er mulighed for tilvalg af alarmordning på dit rum, som er koblet op til en vagtcentral. Rummene er konstrueret i solidt stål, der betyder sikker opbevaring af dit indbo. Selve indgangen til lagerhotellet er sikret med SMS-åbning, hvor alle telefonnumre logges.

Fordele ved opbevaring Hillerød

Hos Nettolager betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr. Der er heller ingen bindingsperiode på det depotrum, som du lejer. Du betaler kun for de dage, du bruger rummet – og lige så snart rummet er tømt, og hængelåsen er fjernet, kan du opsige rummet.

Opbevaring nær Hillerød

Hvis ikke Hillerød er den optimale placering for dig, finder du vores lagerhotel Skovlunde cirka 30 minutters kørsel derfra, hvor du også får billig opbevaring af dine møbler. Kontakt os i dag og hør om dine muligheder.