Opbevaring Havdrup

Kildebrogårdsvej 11 N, 4622 Havdrup - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billig opbevaring Havdrup

I november 2017 åbnede Nettolager et nyt lagerhotel til møbel og indbo opbevaring i Havdrup på Kildebrogårdsvej. Nettolager tilbyder dig en billig pris på opmagasinering og opbevaring Havdrup. Besøg eventuelt vores lagerhotel, hvis du vil se vores faciliteter, inden du beslutter dig, eller bestil her på siden ved at følge vores størrelsesguide.

Når du har bestilt et opbevaringsrum, skal du aflåse det med en hængelås, som du enten selv medbringer eller køber på lagerhotel Havdrup. Opbevaringsrummene er opbygget og konstrueret i solidt stål, og der er temperaturkontrol på stedet, så du er sikker på, at dine møbler forbliver tørre. Selve indgangen til afdelingen er sikret med en talkode, som vi udskifter med jævne mellemrum.

Opbevaring Havdrup uden bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opmagasinering Havdrup. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i de antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen fra døren, kan du opsige dit opbevaringsrum via vores app. Kontakt os i dag og kom hurtigt i gang!