Opbevaring Greve

Elektronvej 2, 2670 Greve - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billig opbevaring i Greve

I Greve, cirka 30 km. fra København, ligger et af Nettolagers lagerhoteller. Her kan du leje et billigt og sikkert opbevaringsrum til dine møbler – og du betaler kun for de dage, du benytter depotrummet. Det er billig opbevaring til dig!

Ingen bindingsperiode i Greve

Der er ingen bindingsperiode, når du opbevarer dine møbler hos Nettolager. Når du fjerner din hængelås, kan du opsige rummet. Du betaler derfor ikke hele måneden, hvis du kun skal bruge depotrummet i 14 dage. Det er enkelt og den billigste løsning for dig som kunde. Brug enten din egen hængelås eller køb den på lagehotellet i Greve.

Sikker opmagasinering

Opbevaringsrummene er bygget i solidt stål med alarmer i hvert rum. Du bestemmer selv, hvilken alarmtype du ønsker at benytte, når du bestiller opbevaringsrummet, og du kan altid ændre dit valg. Indgangen til afdelingen styrer vi med en kodelås, som vi udskifter med jævne mellemrum.

Opbevaring Greve og omegn

Besøg også lagerhotel Havdrup og lagerhotel Køge, hvis disse placeringer passer dig bedre. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig!