Opbevaring Glostrup Fabriksparken

Fabriksparken 25, 2600 Glostrup - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Opmagasinering Glostrup, Fabriksparken

Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo, eller skal du have opmagasineret hele din lejlighed? Så er hjælpen lige her! Hos Nettolager Glostrup på Fabriksvej 25 tilbyder vi billig opmagasinering – uanset om du har brug for et lille eller et stort opbevaringsrum.

Nettolager giver den billigste pris på opbevaring i København og på lagerhotellet i Glostrup lidt uden for København, kan du nemt leje et tørt opbevaringsrum til dine ting. Vi guider dig til den rigtige størrelse her på siden, så du ikke skal betale for mere end nødvendigt.

Fleksibilitet og sikkerhed for dine penge

Når du lejer et opbevaringsrum på Fabriksparken 25 i Glostrup får du alarm på dit rum. Med løsningen er du sikker på at få besked, hvis alarmen går. Du styrer den selv fra din mobiltelefon. Alarmen er koblet op til en vagtcentral, som du kan tilkalde, hvis alarmen går. På den måde kan du altid få hurtig hjælp, hvis alarmen aktiveres i dit rum.

Alle opbevaringsrum aflåses også med en hængelåse. Med hængelåsen sikrer vi, at det kun er dig, der har adgang til dit rum. Du kan enten købe en forsikringsgodkendt hængelås på afdelingen eller medbringe din egen. Det er helt op til dig.

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring

Alle opbevaringsrum på Fabriksparken 25 i Glostrup er konstrueret i solidt stål, og indgangen til lagerhotellet er sikret med en kode, der bliver skiftet med jævne mellemrum, så vi sikrer de bedste forhold for dig som lejer. Har du spørgsmål til lagerrummene, størrelser eller andet, skal du endelig bare kontakte os.

Vi tilbyder også opbevaring i vores lagerhotel på Naverland 33 i Glostrup, hvis denne placering passer bedre for dig.