Opbevaring Brøndby Vallensbækvej

Vallensbækvej 47, 2605 Brøndby - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Lagerhotel Brøndby – din mulighed for nem opbevaring

Det bliver ikke billigere, når du skal have opbevaret dine møbler tæt ved København. På Nettolagers self storage lagerhotel Brøndby på Vallensbækvej 47 kan du nemlig leje et billigt, opvarmet og fugtkontrolleret lagerrum. Med vores self storage lagerhotel har du altid dine møbler tæt på og kan tilgå dem lige, når det passer dig.

Lagerhoteller i Brøndby – opmagasinering i København og omegn

Hvis placeringen af lagerhotellet i Brøndby ikke passer dig, tilbyder vi også andre løsninger. Besøg eksempelvis vores lagerhotel Glostrup på Fabriksparken 25 og Naverland 33 og lagerhotel Roskilde på Håndværkervej 80 og Industrivej 6a eller lagerhotel Vallensbæk Strand på Egeskovvej 1. Måske ligger disse opbevaringscentre tættere på din bopæl eller passer bedre ift. afkørsler fra motorvejen.

Billigere lagerhoteller med opbevaring

Såfremt din vigtigste prioritet er at få opbevaret dit indbo så billigt som muligt – og det ikke er afgørende for dig at skulle køre lidt længere for at få opmagasineret det, tilbyder vi også opbevaring på lagerhotellerne i Havdrup, Køge og Greve.

Udfyld kontaktformularen eller ring til Nettolager på 70 230 255 allerede i dag og find ud af, om vi et ledigt lagerrum / depotrum på vores lagerhotel i Brøndby på Vallensbækvej 47, der passer til dine behov. Vi kontakter dig hurtigst muligt!