Opbevaring Årslev

Industrivej 6, 5792 Årslev - rutevejledning
1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Pris: pr. måned

Forsikring: pr. måned

Total: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Billig opbevaring Årslev

Kun små 20 minutter fra Odense centrum finder du Nettolagers lagerhotel i Årslev. Nettolager Årslev ligger på Industrivej 6, og er din mulighed for billig opbevaring. Du betaler kun for den tid, som du anvender rummet, da vi ikke har nogen bindingsperiode. Det er fleksibelt for dig som kunde.

Opbevaring Odense

Hos Nettolager i Årslev uden for Odense lejer du et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel Årslev. Der er intet oprettelsesgebyr og intet depositum. Få opbevaret dit indbo hos Nettolager og få nem og hurtig adgang til dit rum på alle tider af døgnet.

Eget opbevaringsrum

Med opbevaring i lagerhotel Årslev får du nemt og hurtigt dine møbler opbevaret i en kortere eller længere periode. Der er adgang til eget opbevaringsrum / depotrum 24 timer i døgnet, så du kan altid komme til dine ting.

Møbelopbevaring Odense

Hos Nettolager Årslev har vi ingen oprettelsesgebyr på leje af rum. Det betyder, at du kun betaler for lejen – og kun for den tid, som du opbevarer dine ting i rummet. Vi har heller ikke depositum på rumlejen, så du skal ikke lægge en stor sum penge for at leje et depotrum ved os. Hvis du hellere vil opbevare dine møbler i vores lagerhotel i Odense, kan du besøge det på Hans Egedes Vej 3.