Opbevaring Højbjerg nær Aarhus

Søren Nymarks Vej 6, 8270 Aarhus - rutevejledning

Tilbud

Tilbudspris: 33 kr./m³/md. de første 4 mdr. Normalpris fra: 36 kr./m³/md.

1: Vælg rumstørrelse

Vælg enhed:


1 m²
2 m²
3 m²
4 m²
5 m²
6 m²
7 m²
8 m²
9 m²
10 m²

2: Vælg sikkerhedspakke på rum
Sum på 10.000 kr. 29 kr./md.
Sum på 50.000 kr. 39 kr./md.
Sum på 100.000 kr. 49 kr./md.
Sum på 200.000 kr. 59 kr./md.
Sum på 500.000 kr. 99 kr./md.

3: Tilvalg
Egen hængelås 0 kr.
Nettolagers hængelås 100 kr.

Bestillingsoversigt
Normalpris: pr. måned
Tilbudspris: pr. måned

Sikkerhedspakke: pr. måned

Total (første 4 mdr.): pr. måned
Herefter: pr. måned

Her kan du se prisen på det ønskede rum og eventuelle tilvalg. Klik på knappen "Næste", når du er tilfreds med dine valg. På næste side bedes du udfylde dine kontakt informationer. Vi ringer dig op hurtigst muligt inden for en arbjdesdag, når vi har undersøgt, om vi har et ledigt rum på den pågældende afdeling.

Fordele ved at vælge Nettolager

0 kr. i depositum

Heller intet oprettelsesgebyr

Fugt/temperaturstyret

Dit rum er temperaturstyret

Ingen binding

Opsig dit rum fra dag til dag

Alarm på alle rum

Egen alarm på dit rum

Døgn adgang

Adgang til dit rum 24/7

Videoovervåget

Ved alle porte og gange

Nem opbevaring med lagerhotel Aarhus

Velkommen til Nettolager Aarhus. Vores lagerhotel i Aarhus ligger i Højbjerg, ca. 15 minutter fra Aarhus Centrum og tilbyder nem og billig opmagasinering i pulterrum i forskellige størrelser efter dit behov. Nettolager åbnede sit første lagerhotel i Jylland med afdelingen i Aarhus i slutningen af 2015.

Hos Nettolager i Aarhus tilbyder vi både små skabe og store depotrum til dine ting, så uanset hvad du skal have opbevaret, har vi løsningen. Hvis dit behov ændrer sig undervejs, og du får brug for et større eller mindre rum, kan du uden problem skifte til et andet pulterrum.

Lej et rum, når det passer dig og få hjælp døgnet rundt

Bestil her ved at følge vores størrelsesguide. Hvis du har spørgsmål, skal du endelig skrive til os via kontaktformularen. Så ringer vi dig op hurtigst muligt og guider dig til den rigtige størrelse. Det sikrer, at du ikke får et depotrum, der er for stort til dit behov. Du kan også ringe direkte til os på 70 230 255, hvis du skal have svar med det samme. Vores telefoner er åbne døgnet rundt.

Tryg og sikker opbevaring uden merbetaling

Vores opbevaringsrum er mellem 1 m2 og 10 m2, og alle rum er temperatur- og fugtregulerede, så du undgår skader på dine ting. Du kan også få en alarm på rummet, så du ved, at dine ejendele altid er sikre. Du skal derudover vælge den forsikringsløsning, som passer dig bedst, men har altid mulighed for at ændre på den valgte løsning.

Du binder dig ikke for en bestemt periode og kan opsige dit pulterrum, når det passer dig. Når du lejer et depotrum hos Nettolager Aarhus, er der desuden heller intet oprettelsesgebyr eller depositum. Vi har ingen skjulte gebyrer, hvorfor du kun skal betale for depotrummet og intet andet.

Fleksibel og billig opbevaringsløsning til dig

Du har adgang til dit pulterrum 24/7, og er derfor ikke nødsaget til at besøge lagerhotellet inden for bestemte åbningstider. Du kan således altid komme ind i dit depotrum, hvis du mangler noget. Du tilgår lagerhotellet via kode og låser blot din hængelås op, så er du inde.

Derudover bestemmer du selv, hvor lang tid du ønsker at benytte depotrummet. Når du ikke længere ønsker at leje et rum i vores lagerhotel, skal du blot tømme dit pulterrum og fjerne hængelåsen, så kan du opsige rummet. Det er enkelt og fleksibelt for dig!

Vi har også et lagerhotel i Vejle, hvis denne placering passer bedre for dig.