Lager til leje

Mangler du opmagasinering til dine private ejendele? Eller har du brug for opbevaring i forbindelse med din virksomhed?

 

Så kan Nettolager hjælpe dig! Vi tilbyder nem, hurtig og billig lager udlejning i vores 68 lagerhoteller over hele Danmark.

 

Det skal være nemt at leje et lager

Nettolager er det foretrukne valg for mange private såvel som erhvervskunder, fordi vores selvbetjeningskoncept gør det nemt og fleksibelt at leje lager og få mere plads. Hos Nettolager kan du klare det hele selv via mobilen – alt lige fra booking og betaling af lagerrummet til betjening af alarmen. Det betyder, at vi kan holde priserne i bund og samtidig give dig de bedste fordele, når du lejer et lager hos os:

 

 • Døgnåbne lagerhoteller
 • Billig, hurtig og nem udlejning af lager
 • Book et lagerrum hjemmefra på udvalgte lagerhoteller
 • Ingen gebyrer, depositum eller bindingsperiode
 • Forsikring er med i prisen

 

Hent app’en og find et ledigt lager til leje

Nettolagers app er indgangen til alle vores lagerhoteller. Her kan du se de enkle trin til, hvordan du kommer i gang med leje af lager hos Nettolager:

 

 • Find Nettolagers app på Google Play eller i App Store. Installér app’en på din telefon.
 • Når du åbner app’en første gang, bliver du bedt om at indtaste dit mobilnummer. Herefter modtager du en kode på sms. Indtast koden i app’en. Nu er du klar til at søge efter et lager!
 • App’en vil automatisk søge efter lagerhoteller i nærheden af, hvor du opholder dig. Tryk på det ønskede lagerhotel. Nu kan du se ledige rum, herunder størrelser, pris og hvilken port, du skal ind af. Du er nu klar til at køre du til lageret med dine ting, hvor du også booker og lejer rummet.

 

Booking og leje af lager

 • Kør ud til det ønskede lagerhotel med dine ting.
 • Når du ankommer, åbner du porten til lagerhotellet med app’en. Herefter vælger du et ledigt opbevaringsrum, som du booker og betaler på app’en.
 • Tillykke – nu kan dine ting flytte ind.
 • På udvalgte afdelinger har du mulighed for at booke hjemmefra, så opbevaringsrummet står aflåst og klar til dig, når du ankommer til lagerhotellet.
 • Rummet aflåses med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv medbringer eller køber hos os for 100 kr.

 

 

Hent Nettolager på Google Play  Hent Nettolager i App Store

Lej et lager hos Nettolager og få friheden tilbage

Har du mange ting og sager i dit hjem, som du ikke rigtig har glæde af i det daglige? Er dine skabe, skuffer og kommoder fyldt til randen med tøj, bøger eller arvestel, som du ikke kan skille dig af med? Så kan vi kun anbefale at leje et lager, hvor du kan opmagasinere dine ejendele trygt og sikkert. Mange benytter sig af mulighed for at leje et lager til opmagasinering af sæsonprægede effekter som vintertøj, skiudstyr, havemøbler eller racercyklen.

 

Du vælger selv hvor længe, du vil leje lagerplads hos Nettolager – og du betaler kun for de dage, du bruger det. Vi har ingen binding, så du kommer aldrig til at betale for en hel måned, hvis du kun bruger opbevaringsløsningen i 21 dage.

 

Du har adgang til dit lager døgnet rundt

Nettolager er baseret på selvbetjening, hvilket gør det hurtigt, nemt og billigt at leje et lager hos os. Vores lagerhoteller er døgnåbne, og du kan åbne porten med din app. Du må komme og gå, som du har lyst til. Derfor kan du til enhver tid komme og besøge, bytte og flytte rundt på dine ejendele.

 

Lager udlejes i alle størrelser

Hos Nettolager tilbyder vi opbevaringsrum i alle størrelser. Alle afdelinger har små rum på helt ned til 1 kvadratmeter. De største rum er op til 20-25 kvadratmeter. Hvis du har brug for mere plads end det, lejer du bare flere rum. Det koster ikke ekstra at leje flere rum, da du betaler pr. kvadratmeter og ikke pr. rum. Det er forskelligt fra lagerhotel til lagerhotel, hvor store rum der er tilgængelige. Du kan til enhver tid tjekke app’en og få et overblik over hvilke størrelser rum, der er ledige. Du kan opbevare alt fra møbler til skiudstyr og endda motorcykler. Alle vores lagere har en loftshøjde på 2,7 meter, som gør det muligt at komme rundt i gangene med større effekter eller møbler - samt at stable flyttekasser i højden.

 

Find lager til leje her

Moderne udlejning af lager

Nettolager tilbyder moderne lagerhoteller over hele landet. Vi har i øjeblikket mere end 65 lagerhoteller, og der kommer løbende nye til. Vores store kapacitet i de enkelte lagerhoteller og store geografiske spredning gør, at vi helt sikkert også har et depotrum, der passer til dig. Uanset om du ønsker at opbevare ting, sager og indbo fra dit private hjem, eller du har brug for opmagasinering af varer, materialer eller værktøj i forbindelse med en webshop, job i håndværksbranchen eller i servicebranchen, så der mange fordele ved at vælge Nettolager.

 

Lej et lager, der er beskyttet mod fugt og kulde

Med Nettolager skal du ikke frygte fugtskader, vandskader eller tyveri, som kan være et problem ved opmagasinering i skuret, kælderrummet eller garagen. Vi tilbyder opvarmede og fugtkontrollerede opbevaringsrum, hvor du trygt kan opbevare din ejendele året rundt. Vores affugtere sikrer en konstant luftfugtighed på cirka 55 % i opbevaringsrummene. I den koldeste tid på året skal du ej heller frygte frost, for temperaturen når aldrig under 5-7 grader i vores opbevaringsrum. Lej et lager hos Nettolager og få en sund og sikker opmagasinering af vintertøjet, vinterdynerne, sofaen, babyudstyret eller arvegods som bøger, fotos og malerier.

Sikkerhed frem for alt

Når du lejer et lager hos Nettolager, kan du være ganske tryg – både for dine ting og din sikkerhed. Hele området omkring vores lagerhoteller er indhegnet og videoovervåget. Kun lejere hos Nettolager kan få adgang til området - via app eller SMS. Denne trafik trackes og gemmes i vores systemer. Der er alarm på alle opbevaringsrum, som betjenes af lejeren på app’en. Hvis der skulle gå en alarm på dit rum, kan du vælge selv at køre ud og kigge på forholdene. Du kan også kontakte vagtselskabet G4S, som dækker alle vores lagerhoteller hele døgnet. Et vagtudkald fra G4S koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager via et betalingslink på mail.

 

Forsikringen dækker op til 100.000 kr.

Forsikring er inklusiv i prisen ved leje af lager hos Nettolager. Det har vi valgt, fordi der er stor forskel på de forskellige forsikringsselskabers dækning ved opmagasinering af indbo i lagerhoteller. Vi vil gerne sikre vores kunder den største tryghed og sikkerhed, hvis der skulle ske en skade. Derfor har vi valgt at inkludere forsikring i prisen for alle vores opbevaringsrum. Forsikringen tegnes samtidig med oprettelsen af din betaling på vores app eller på vores hjemmeside. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Der er en selvrisiko på 500 kr. pr. opbevaringsrum. Ønsker du at tegne dig for en højere forsikring, så bedes du kontakte dit eget forsikringsselskab. Døren ind til dit opbevaringsrum skal du selv sørge for at aflåse med en sikkerhedsgodkendt hængelås. Denne kan du enten selv medbringe eller du kan købe en hos os for 100 kr.

3 tips til succesfuld leje af lager

Vil du gerne have mest muligt ud af dit lagerrum, så følg disse 3 enkle tips:

 

1. Vælg den rigtige størrelse opbevaringsrum

Sørg for at beregne den rigtige størrelse rum til dine ejendele. Hvis du klemmer for mange ting ind på for lidt plads, kan dine ting gå i stykker. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget plads du skal bruge, så brug vores pladsberegner til at finde den rigtige størrelse. En god tommelfingerregel er, at du skal bruge ca. 10 % af dine kvadratmeter derhjemme. Har du en lejlighed på 50 m2, skal du bruge ca. 5 m2 opbevaringsplads.

 

2. Hav en plan for din opbevaring

Når du pakker dit opbevaringsrum, så læg en plan på forhånd. Så undgår du ekstra arbejde senere, når du skal have fat i dine ting. Skriv ned, hvad det præcis er for nogle effekter, du har i opbevaringsrummet. Markér kasser og poser med en beskrivelse af indholdet. Placér de ting, du skal bruge oftest, forrest i opbevaringsrummet. Lav en sti igennem rummet, så du kan nå dine ting uden at skulle have alt ud.

 

3. Pak dine ting til langtidsopbevaring

De fleste har brug for opbevaringsrum til flere måneder. Det stiller krav til måden, du pakker dine ting på. Sikkerheden skal være i orden, så der ikke sker skade på nogle af dine ting, når de flyttes ind og ud. Brug godt med bobleplast om dine skrøbelige ting, så de ligger sikkert i flyttekasserne. Møbler, cykler og lignende kan du pakke ind i lagner, så de ikke får skrammer og mærker, når du skal bære dem ind og ud. Dyner, tøj og lignende pakkes i plastikovertræk. Se evt. vores guide til pakning af flyttekasser.

 

4. Opbevar kun de ting, der må opbevares i det lejede lager

Det er ikke alle ting, der er egnede til opbevaring hos Nettolager. Sørg for, at du har styr på, hvilke ting, du må opbevare:

 

 • Du må aldrig opbevare fødevarer i et lejet lagerrum. Mad rådner, tiltrækker skadedyr og ødelægger andre ting i dit opbevaringsrum.
 • Undgå at opbevare planter i rummet. Planter kan ikke overleve i mørket og kan ligeledes rådne og ødelægge dine andre ting.
 • Du må ikke opbevare maskiner, der ikke er tømt for brændstoffer og andre væsker.
 • Farlige materialer, kemikalier og brandbare væsker hører heller ikke hjemme i et lukket lagerrum.
 • Kæledyr og andre dyr må selvfølgelig heller ikke låses inde på et lagerhotel.

 

Hvis du har spørgsmål til leje af lager hos Nettolager, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores hjælpsomme kundeservice kan kontaktes på 70 230 255 dagligt fra kl. 8.00-18.00.