Hvem er vi?

Nettolager blev grundlagt i 2010 og er i dag Danmarks største udlejer af opbevaringsrum med over 80 afdelinger fordelt i store dele af Danmark.

Vi bestræber os hele tiden på at følge udviklingen og komme med nye tiltag til glæde for vores kunder. Selvom vores koncept er selvbetjening, føler vi det stadig som vores fornemmeste og vigtigste opgave at servicere og hjælpe vores kunder.

 

Hos Nettolager har vi over 80 lagerhoteller, og flere kommer til hver måned. Nettolager beskæftiger over 50 deltids- og fuldtidsansatte medarbejdere i Danmark.

 

Opmagasinering overalt i Danmark

Mød vores smilende kundeservice!

Vores smilende kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig på telefon +45 70 230 255 eller på mail kundeservice@nettolager.dk

 

Kundeservice

Består af 14 glade og servicemindede medarbejdere - herunder både deltidsansatte og fuldtidsansatte.

Vores Kundeserviceafdeling sidder alle centralt placeret på vores hovedkontor på Vestsjælland. Herfra sidder de klar 24 timer i døgnet* til at svare på henvendelser fra kunder.

 

Facility

Vores Facility afdeling arbejder primært med vores lagerhoteller. De sørger for at alle ledige rum altid er i orden og klar til udlejning. Under denne afdeling er der beskæftiget ca. 30 medarbejdere - herunder både administrativt personale samt viceværter.

 

Marketing

Marketingafdelingen består af 1 ansat. Vedkommende sørger for alle vores marketing aktiviteter samt sociale medier.

 

 

 

 

 

 

 

Er du vores nye medarbejder?

Job hos Nettolager

 

Vi tror på, at nøglen til succes er gode, kvalificerede og glade medarbejdere, der hver dag bidrager til en bedre virksomhed. Derfor har vi fokus på at finde den rigtige medarbejder, som har et stærkt drive og som kan indgå i gode relationer med vores andre dygtige medarbejdere.

Nedenfor kan du se alle ledige stillinger lige nu. Hos Nettolager lægger vi stor vægt på et dynamisk og sundt arbejdsmiljø. Der er hos os gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vores absolut højeste prioritet hos er glade og tilfredse kunder og medarbejdere. 

Send os en uopfordret ansøgning

Vi er ofte på udkig efter nye ambitiøse og dedikerede medarbejdere. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning her: Send uopfordret ansøgning

OBS: Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager jobansøgninger på mail.

 

 

sEND UOPFORDRET ANSØGNING

 

Hvorfor vælge Nettolager?

Den bedste service

Vi bestræber os på at tænke anderledes og gøre opbevaring så billigt, nemt og fleksibelt som muligt. Vi har ingen bindingsperiode, hvorfor man kan leje rum fra dag til dag. Vi tager intet depositum og har ingen skjulte gebyrer. Vi ønsker at give den bedste service og besvarer derfor telefonen 24 timer i døgnet*. Vi passer godt på vores kunders ejendele – alle rum er med alarm og er fugt- og temperaturstyrede. Alle gangarealer er desuden videoovervågede.


*Akut telefon 18.00 - 08.00

Hvad er vores koncept?

Vores koncept er selvbetjening – rammerne er sat op til, at kunden selv kan håndtere alt fra at få overblik over vores lagerhoteller og ledige rum til selv at kunne oprette/opsige et lejemål – alt dette ved hjælp af vores app. Man kan derudover tilgå vores lagerhoteller døgnet rundt.


Selvom konceptet er selvbetjening, er vi der altid for dig som kunde. Du kan altid ringe til vores kundeservice, som har åbent 365 dage om året og står klar til at hjælpe dig. Vi gør også en dyd ud af at have en masse hjælp på vores hjemmesiden, se blandt andet vores guides og vores Spørgsmål & Svar.

 

Læs vores guides

 

Læs vores Spørgsmål & svar

 

Nettolager Døgnservice

 

 

Vi er altid klar til at hjælpe på vores Døgntelefon* +45 70 230 255 eller på mail kundeservice@nettolager.dk

*Akut telefon 18.00 - 08.00

Vi arbejder løbende med disse områder:

;