Hvorfor vælge Nettolager?
Vi bestræber os på at tænke anderledes og gøre opbevaring så billigt, nemt og fleksibelt som muligt. Vi har ingen bindingsperiode, hvorfor man kan leje rum fra dag til dag. Vi tager intet depositum og har ingen skjulte gebyrer. Vi ønsker at give den bedste service og besvarer derfor telefonen 24 timer i døgnet. Vi passer godt på kundernes ejendele – alle rum er med alarm samt er fugt- og temperaturstyrede. Alle gangarealer er desuden videoovervågede.

Hvad er vores koncept?
Vores koncept er selvbetjening – rammerne er sat op til, at kunden selv kan håndtere alt fra at få overblik over vores lagerhoteller og ledige rum til selv at kunne oprette/opsige et lejemål – alt dette ved hjælp af vores app og selvbetjeningsterminaler. Man kan derudover tilgå vores lagerhoteller døgnet rundt.

Hvem og hvad er vi?
Nettolager blev grundlagt i 2010 og er i dag Danmarks største udlejer af opbevaringsrum med 37 afdelinger fordelt i store dele af Danmark. Vi bestræber os på hele tiden at følge udviklingen og komme med nye tiltag til glæde for vores kunder og selv om vores koncept er selvbetjening, føler vi det stadig som vores fornemmeste opgave at servicere vores kunder.