Forsikring introduktion - Nettolager

Forsikring introduktion

Det er obligatorisk at tegne en forsikring, når du booker et opbevaringsrum hos Nettolager.

Prisen på forsikring starter ved kun 29,- pr. måned, men afhænger af, hvor stor en forsikringssum du ønsker. Du kan vælge forsikringssum når du booker rummet. Der er en selvrisiko på 500 kr. pr. rum.

Husk at du altid kan kontakt os og ændre forsikringssummen . Har du spørgsmål til forsikringen, så ring til os, så hjælper vi dig til at finde den rette løsning.

 

Se dækningsbeløb og priser.

Se vores oversigt over hvad forsikringen dækker (PDF)

 

Inkluderet i din booking er, udover forsikring af dine ejendele, også alarm på dit opbevaringsrum. Du modtager en SMS-besked, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum.

Når/hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, skal du selv vurdere, om du vil tage ud og tjekke forholdene eller kontakte G4S mhp. vagtudkald – du skal ikke kontakte Nettolager. Hvis du vælger at foretage et G4S vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

Hvis alarmen går igen inden for 30 dage og du igen vælger at sende en G4S-vagt ud og der stadigvæk ikke er noget at se, betaler Nettolager det andet vagtudkald og får gennemgået din alarm af vores alarmmontør.

Fik du svar på dit spørgsmål?
Nej 14