Dette website ejes og vedligeholdes af:
Nettolager.dk
Grøftevej 4
4180 Sorø
Mail: kundeservice@nettolager.dk
Tlf.: 70 230 255 (døgnåben)
CVR: 30 92 00 74

1. Vi anvender cookies til følgende formål:
Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site, og derfor gemmer vi dine præferencer. Ved samtidig at måle den trafik der er på vores site, ved vi, hvor mange besøgende vi har. Det er vigtigt, for at vores servere kan holde til trafikken, og for at vi kan dokumentere den overfor eventuelle annoncører.

2. Cookies:
Vi anvender cookies til ovenstående formål. En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser. Den har til formål at kunne genkende dén enhed, du besøger vores site med og husker altså, hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. Vi gemmer ingen personlige oplysninger, og vores cookies indeholder heller ikke virus.

2.1 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?
En cookie bliver slettet af sig selv, når der er gået et bestemt antal måneder. Hver gang du besøger vores site, fornyes udløbsfristen.

2.2 Hvordan sletter jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?
Vi indsamler data, så vi kan føre statistik over, hvor mange der besøger vores side, så vi bl.a. kan sikre, at vores servere kan holde til det. Samtidig indsamler vi oplysninger omkring køn, alder og geografi, så vi kan opbygge en bredere forståelse af vores målgruppe og derved tilbyde et bedre produkt samt en bedre service.

2.5 Trafikmåling via Google Analytics
Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle, hvor meget trafik der er på vores website. Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3. Sådan bruger vi personoplysninger
Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering, et køb eller ved at deltage i en undersøgelse.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. Vi gemmer personlige oplysninger på computere, der har begrænset adgang, og som er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt og under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, at du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser eller ændringer, som vil kunne findes på denne side.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger og data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven § 58, stk. 1).

3.2 Persondata håndtering
Så længe man er kunde hos Nettolager, gemmer Nettolager historik på stamdata. Det drejer sig om følgende:

Nettolager opbevarer kun de data, som lejer har angivet ved tilmelding og oprettelse som lejer af et lagerrum. Nettolager opbevarer navn, adresse, mobilnummer og mail på lejer. Nettolager gemmer lejers adresse til brev-historik, så det altid kan spores, hvad lejer har fået tilsendt af oplysninger mv. Nettolager gemmer lejers mobilnummer til SMS-historik på den enkelte lejer og på alle andre personer, der interagerer med Nettolagers system. Samtidig er lejers mobilnummer lejers mulighed for at tilgå Nettolagers lagerhotel, hvori det lejede rum befinder sig. Nettolager gemmer lejers mail til mail-historik på den enkelte lejer og til afsendelse af fakturerer.

Nettolager har ikke fulde kreditkortoplysninger liggende. I Nettolagers system gemmer vi en reference til de fulde kreditkortoplysninger, der ligger hos ePay. Nettolager opbevarer kun dele af lejers kortnummer på det kreditkort, som lejer ved oprettelse har angivet, da vi hver måned automatisk kører en trækning på lejers kort.

Ved opsigelse af det lejede rum skal lejer aktivt bede Nettolager om at slette profil og stamdata – ellers gemmer Nettolager lejers stamdata og historik på SMS, mail og breve, hvis lejer på et senere tidspunkt ønsker at leje et rum ved Nettolager.

Såfremt lejer er skyldner hos Nettolager, bliver lejers oplysninger gemt, indtil lejers forhold er bragt i orden, og Nettolager har modtaget sin betaling.